Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5E70 zimni kola vibrace do volantu
-
Mam X5 E70 vymenil jsem spodni ramena a silenbloky original silenbloky dela BMW pro ceske silnice po vymene jsem sel na geometrii kola jsem vyvazil a pri rychlosti vyssi nez 120 se mi trese volant zkusil jsem dat na predek nova letni kola a nic to nedelalo!!! Dal jsem NOVE zimni gumy na zimni disky (vse jsou 19") a tres byl znovu koupil jsem uplne nove disky BMW M paket ty co mam i na letnich a je to stejne trese se volant. PORADI NEKDO ???
- vlastnemec
-
No prave ja mel stare jete pred vymenou spodnich ramen a silenbloku a ty to nedelali pak probehla vymena dal jsem stare pneu se starymi disky a zacalo to koupil jsem nove pneu i nove disky a dela to poradvlastnemec píše:Ahoj špatné zimní pneu aspoň na to vylučovací metoda ukázala, může být v pneu urvaný kord a to na vyvážení nepoznáš a dělá to stejný bordel co popisuješ v určitých rychlostech, zkusil bych druhé zimní pneu, ty gumy můžou mít jakoukoliv jinou vadu, kterou okem nepoznáš.
-
Sakra tak vidim ze nejsem sam... Letni mam run flat zimni obycejne nechal jsem si to vyvazovat nekolikrat a porad stejne. Tak pak napis jak jsi dopadl po vyvazeniRenda1966 píše:Tak jsem na tom podobne. Letni 20 OK bez vibraci. Zimni nove po vyvazeni a nad 120 lehke vibrace. Snad mi to v pneu Safranek vyvazili dobre. Necham to prekonteolovat a uvidim.
-