Prosím o radu jak je nárocná oprava a kolik si asi připravit. Mám E70 a po vypnutí klíčku pravé zadní odpružení neudrží tlak a sníží se na tu stranu. po nastartování se opet vozidlo vyrovná.Tipuji že to bude asi nějaký ventil ,ale nevím. Předem děkuji za každou kloudnou informaci...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zadní náprava x5 e70
-
pedroargent
- Klubové ID: 3045
Tipuji praskly mech taky jsem to resil. Cenu uz nevim ale drahy to nebyloPita007 píše:Dobrý den
Prosím o radu jak je nárocná oprava a kolik si asi připravit. Mám E70 a po vypnutí klíčku pravé zadní odpružení neudrží tlak a sníží se na tu stranu. po nastartování se opet vozidlo vyrovná.Tipuji že to bude asi nějaký ventil ,ale nevím. Předem děkuji za každou kloudnou informaci...
- Don
- Klubové ID: 1990
No hlavne to res rychle jinak budes menit i kompresor (cca 15k) a to uz je trochu jina cenovka nez jeden mech. Cena je okolo 6k za jeden. Daji se sehnat i levnejsi, ale moc bych to nedoporucoval. Nekdo rika, ze staci vymenit jen ten spatny, nekdo zase, ze oba. Ale hlavne je na 10 let zase klid.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged