Mam dotaz bmw e53 rok 03 kdyz zavirma zrcatka neni problem ale při odevirani mě řidičova strana začla blbnout jako by rachta kdyby šlo něco přes zuby a nechce se uplne otavřit ma s tim někdo skušenost
Muze to byt spinac v zrcatku, uridice ale i u spolujezdce ale spis to vidim na racnu v motorku. U spinacu staci vycistit kontakt, celkem bezna zavada ale motorek to je na vymenu.
Mám také blbý ten microspinač , jsou na něm odrbané ty výstupky co drží ten spínací plíšek. Již jsem to jednou opravil, ale vydrželo to chvilku, nemáte typ na náhradu spinače?
Já jsem měl jeden drátek do spínače přerušený, takže se jen přiletoval a funguje. Co jsem na to koukal, je to úplně klasický mikrospínač, takže koupíš všude.
Tak to jo, psal jsem to ve spěchu, myslel jsem že se ti vrací a při tom to jde na doraz a dělá to divné zvuky, tak se to chovalo mě. Ten mikrospinač se mi povedlo opravit.
to rachoceni neni mikrospinac, ten dela to, ze se zrcatka zavrou a opet otevrou.
nějaky šulím mi to srcatko nejak poskodil, ze uplne mělo vůli a rachtalo v nem, jako by slo ozubeni pres zuby. to je uchycení motorku, drží to na dvou takovych malích valečcích na zastrčení jako by do te prevodovečky s ozubením, čudlíky se ulomily jak si s tim nekdo hral a zrcatko nefunkční. tak jsem jej demontoval a vytvořil zajištění motorku sám a ted vše funguje jak má.