Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Boční okno se nezavře...

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Odpovědět
Zpráva
Autor
jaho

#1 Příspěvek od jaho »

Mám problém...po zimní odstávce a výměně baterie se mi nezavírá boční okno na straně řidiče. Přesněji řečeno: při stažení střechy sjedou okna do poloviny, střecha se otevře a okna by se měla zavřít. Bohužel se mi zavře jen spolujezdcovo. Okno řidiče musím zavřít dodatečně tlačítkem. Při zavírání střechy je to stejné, okno řidiče zůstane otevřené (do půlky). Nepříjemné to je hlavně při zavírání střechy dálkovým ovladačem, kdy se střecha zavře, auto zamkne, ale řidičovo okno zůstane napůl otevřené.
Snažil jsem se udělat kalibraci dorazů dle návodu, ale bezvýsledně.
Nějaké nápady na řešení?

edit: Ještě jsem zjistil, že tlačítko pro ovládání pravého okna nefunguje jak má, tedy při zmáčknutí "nadoraz" by okno mělo vyjet/sjet automaticky bez dalšího držení tlačítka. Tak to funguje vpravo, ale ne u řidiče. Vloni to tak fungovalo na obou stranách.
Etien

#2 Příspěvek od Etien »

zkus se nekde napojit na diagnostiku... uvidis, jestli tam neco uvidis...
AlexZ4

#3 Příspěvek od AlexZ4 »

Přesně tohle jsem měl taky, postup dle manuálu nepomáhal. Pomohl až reset dojezdu přes diagnostiku. Mě to tehdy ale dělali v rámci pravidelného servisu v BMW, takže nevím přesný postup :-(
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
Odpovědět