No bez fukaru uz toho v budoucnu asi moc nenahrkas,kazdopadne M2 bude mit dobrou prodejnost myslim,jenom nevim jaky to bude mit prinos jako 5..6..7 leta ojetina,bo podle me ten motor vydrzi kulovy.
No je to pouze ma domenka,kdyz vidim kam to rok od roku speje tak nevim jak to bude s tou spolehlivosti.Cena M2 je nekde kolem 1,5m,coz je pomerne malo vuci tomu co stavaly kdysi starsi modely z M divize.Dnes se na vsem proste setri.
335i beru jeste jako poctive auto ktere toho vydrzi mraky ikdyz je to foukany
To ukáže jenom čas, ale před časem to byla elektronika v autě jako strašák, dneska jsou to turbodmychadla... při dobrém servisu to vydrží, ale pokud tomu někdo bude nakládat a nebude se starat, tak to nevydrží nic - tak jako všechny mpowery za posledních 30 let...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Sweden píše:No je to pouze ma domenka,kdyz vidim kam to rok od roku speje tak nevim jak to bude s tou spolehlivosti.Cena M2 je nekde kolem 1,5m,coz je pomerne malo vuci tomu co stavaly kdysi starsi modely z M divize.Dnes se na vsem proste setri.
335i beru jeste jako poctive auto ktere toho vydrzi mraky ikdyz je to foukany
jak se to vezme, 335i ma zase zapeklity vstriky, hpfp, turba taky az tolik nevydrzi atd... uz je taky pomerne slozita... streva motoru jsou fajn, ale to verim ze budou i u M2
za me foukany je foukany a na druhou stranu, bmw foukany motory dela s krasnym projevem atmosfery
1.614tis vs. 59520 tojro (obojí bez 5leteého servisu) .... hmmm to je vlastně stejná cena za stejnou konfiguraci...
přímluvou do duše prodejce předpokládám 8-10% off, čili cenoffka pod/okolo 1.5M vč. dépéhá..... to nepovažuju za nadsazené....... žebych na stavbě fabryky třeba "zapoměl" udělat střechu?
Příplatek za automatickou klimu?? u bmw z 1.6M v roce 2015?
Ale jinak myslim ze je ten zaklad slusnej, taky bych tam asi nic moc extra nepotreboval:)
He koukal jsem na tvoji konfiguraci a krome laku to mame uplne stejne:) tak kam jdem zevlovat o mnozstevni slevu?
jak píšu, u mně je to čistě slintací, bo aktuálně všechny peníze cpu do firmy (stavba valstní fabriky)... nicméně u svého prodejce (CarTec) mám slíbené povožení, jakmile bude ///M2 na saloně (jako že bude, páš už jsou ofiko ///M dealer)