Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 316i COMPACT, buď v celku nebo na ND

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Angik

#1 Příspěvek od Angik »

Přesné typové označení vozidla: e36 Compact
Druh karoserie: compact, hatchback
Rok výroby: 1997
Objem válců: 1598
Výkon: 75 kw
Druh paliva: benzín
Barva: zelená metalíza
Počet najetých kilometrů 340 000
Stav vozidla: velmi špatný
Platnost STK: 5/2016
Cena: dohodou
Popis výbavy:
Popis provedených oprav:
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: je toho hodně, hodí opravdu jen na náhradní díly
Kontakt: 605 320 538, a.supak@seznam.cz

Čau chlapi, bohužel se musím zbavit svého BMW, a jelikož pro mě odjezdil spoustu km, tak ho nechci dat sešrotovat, ale buď někomu prodat v celku na náhradní díly, nebo ho rozprodat, kdo co bude potřebovat. Auto je pojízdné s technickou do března, další technickou bez finanční injekce neudělá... Fotky přidám v nejbližší době.

Výbava je individual, tzn. bíle vyhřívané kožené sedačky, světlé obložení palubky a dveří, světlé koberečky, sportovní volant po vzoru M paketu, klima (je tam bohužel prasknutý chladič), a možná i další věci, na které jsem si nevzpomněl a pak je dopíšu.. momentálně jsem ve světě a auto je doma, takže proto ty pozdější fotky.

Stav auta je fakt tak na náhradní díly, nebo pro někoho kdo má doma CO2, hodně času a plechu. (předchozí majitel prorazil do podlahy díry neoriginálním heverem..)

Napište mi SZ, kdo by si to chtěl odvézt v celku tak klidně volejte 605 320 538, cena je dohodou, nechci na tom vydělat, mockrát jsem zažil tady v klubu lidové ceny, tak je budu následovat ;)

Jelikož nemám moc času na úpravu fotek, tak vám je rád pošlu na mail. (tady je omezená velikost) Napište buď SZ, sms, nebo mail.
Přílohy
interiér, výhřev sedaček, další foto přidám dodatečně.
interiér, výhřev sedaček, další foto přidám dodatečně.
bmwi.jpg (69.01 KiB) Zobrazeno 1296 x
fishmaker Moderátor
Moderátor

#2 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

MOD fishmaker : upravte si inzerát dle vzoru, jinak bude smazán
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

cena? více foto?