Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e39 535i M-Packet

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
MrTci

#1 Příspěvek od MrTci »

BMW 535i M-packet facelift
Barva: Bílá
Vyrobeno: 2000, model 2001
Tach. 350 000 km (Original)
Objem: 3 500 ccm
Palivo: benzin
Výkon: 180 kW (244 PS)
Laděné výfuky Hamann, perfektní zvuk v kombinaci V8
Alu Kola 18', Zimní Alu 16' Original
Original Autoradio + v kufru Magnat 4000 4chanel
+ bass Phase puv. cena komplet 12000,-
Hraje slušně, hezky podporuje orig. sound sys. Nic pro blázny, žádnej super system, ale me to bohatě stačilo.
koupeno v CZ, servisní knížka,kompletní dokumentace .Pravidelný servis.

Auto není špatné a má skvělý základ k vymazlení si opravdu pěknýho auta. Chce to jen šikovný ruce a chuť, já už ji nemám (stav popis níže). Navíc mě čeká práce s e36 328i V6 M-Packet a druhé auto teď potřebuji pracovní

Výbava:
CD prehrávac, alarm, imobilizér, príprava pro telefon, el. prední okna, el. okna, el. zrcátka, vyhrívaná zrcátka, pevná strecha, strešní nosic, ostrikovace svetlometu, klimatizace, aut. klimatizace, delená zadní sedadla, nastavitelný volant, palubní pocítac, venkovní teplomer, otáckomer, hliníková kola, ABS, posilovac rízení, manuální prevodovka, sportovní podvozek, tempomat, centrál dálkový, originál autorádio, centrální zamykání, 6 x airbag, protiprokluzový systém kol (ASR), výškove nastavitelná sedadla, xenonové svetlomety, multifunkcní volant, senzor steracu, výškove nastavitelné sedadlo ridice, mlhovky.

Opravy:
Opravy které proběhly a které jsou potřeba, řeknu zájemci po tel, nebo e-mailem. Nic čeho se bát.

Stav:
Auto není bourané, pouze mám odřený pravý př. blatník (mírně deformovaný, jen plechařina) a proražený zadní narazník ( po nacouvání do květínáče ). Nárazník byl pouze více prasklý, ale než jsem stačil pořešit opravu ( zavařit M-packet nárazník=problém) se mi prasklé dílky jízdou postráceli.
Na autě je horší koroze levého př. blatníku a zadních pravých dveří, pak nějaké jen menší běžné. Horší je, že na Bílé je to vše vidět, daň za hezkou barvu

Cena: Chtěl jsem za Auto něco okolo 65.000,-, ale vzhledem k nedostatkům, jsem schopen jít s cenou 10-15tis. dolů. Vše je na domluvě a na rychlosti.

Kontakt: tel: +420 604 349 682, ne sms!!
e-mail: Mr.Toscani@email.cz

http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Odpovědět