Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 328i e36 coupé LPG

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cisi

#1 Příspěvek od Cisi »

Předmět: BMW 328i e36 coupé

Přesné typové označení vozidla: BMW 328i
Druh karoserie: Coupé
Obsah: 2793ccm
Rok výroby: 11/1996
Výkon: 142 kW
Druh paliva: Benzín
Barva: Zelená metalíza
Počet najetých kilometrů 260 000km
Stav vozidla: Dobrý
Platnost STK: 11/2015
Cena: 89 000 Kč
Popis výbavy: 2x airbag, střední BC, digitální dual klima, M3 sportovní sedačky, M volant pošitý kůží, sportovní o něco kratší pružiny Eibach, M přední nárazník, zadní parkovací senzory PDC, protiprokluz systém ASC, elektrická okna, elektrická vyhřívaná samostmívací zpětná zrcátka, sekvenční LPG systém Magic, radio Sony(usb,cd,aux), origo dálkové ovládání, alarm, bezpečnostní zámek převodovky Defend lock, sluneční roletka zadního okna. K autu jsou 15" zimáky na origo BMW kolech, 17" letňáky s pěknými pneu Pirelli(ještě 6,2mm) a malá dojezdová rezerva Continental do kufru. Auto je papírově 320i (levnější pojistka).
Popis provedených oprav: Doplním večer
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Displej BC(klasika - rozsypaný čaj), nefunguje palivoměr(pořád svítí rezerva)

Auto prodávám tak, jak jsem před měsícem koupil, bohužel jsem zjistil, že pro něj vůbec nemám čas a využití, měl jsem ho jako víkendovku, ale myslím, že se tu najde člověk, který ho využije líp :-)

Kontakt:

email: marekcejsar@gmail.com
tel.: 775 243 623

Auto k vidění na Praze 5

Obrázek

Na letních kolech:

Obrázek

Na zimních:

Obrázek

Obrázek

M3 interier:

Obrázek