Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 325 tds touring samosvor

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
k5ynd1

#1 Příspěvek od k5ynd1 »

karoserie: kombi
rok: 11/97
objem: 2498ccm
výkon: 105kW
palivo: nafta
barva: červená
počet km: 327t , avšak je měněna přístrojovka, na ní teď je cca 493t :-(
stav: odpovídá stáří, ale staral jsem se o něj
STK: 11/2014
cena 32000kč, případná dohoda místě, se subwooferem a zesilovačem +2000kč
výbava: digi klima, teploměr, digi hodiny, 3 ramenný sportovní volant a lepší sedačky, samosvor, loketka, černý interier, tažné westfalia na 1600kg, el. šíbr, el. přední okna, el. zrcátka, samostmívací zrcátko, 2x airbag, výškově stavitelná přední sedadla, hagusy, mlhovky
provedené opravy: mechanické čerpadlo po G.O., sportovní podvozek 40/25mm, origo přidám k autu, přední tlumiče, přední kotouče, uložení stabilizátoru, všechny oleje, různé čepy a uložení, žhaviče, vodní pumpa, termostat, měněna brzdovka i nerzka, 5té dveře - rozbil jsem si okno
nedostatky: je to E36, takže rez -> chycené rohy dveří, mírně vnitřky lemů, LP přední blatník už vyměněn, ale není v laku (namíchanou barvu mám, jen jsem to doposud nestihl našplíchat), kůže na řadičce je prodřená.
další info: r. 2004 dovezeno z D, u nás 2. majitel, EKO zaplaceno, originál bmw alu 16", čerpadlo "vyladěno", egr a kat off, výfuk = roura
kontakt: 773 686 105, k5ynd1@gmail.com
foto: zde http://k5ynd1.rajce.idnes.cz/bmw_325_tds_touring/
Odpovědět