Zdravím,
nějakou dobu mi nejede start-stop u 318d E91 9/2007. Někteří si asi říkáte, že je to jedině dobře (stejně ho vypínám tlačítkem), ale chtěl bych, aby bylo auto ve 100% stavu.
Samozřejmě znám podmínky kdy funguje a kdy ne (venkovní teplota, teplota motoru, stav baterie, teplota mého motoru je běžně 90°C atd....).
Podle DISu nemám žádné problémy v jednotkách. Tak asi jediné co mě napadá je stav baterie. Má 6,5 roku, v klidu 12-12,2V což je na AGM baterku docela málo. Stav baterie podle DISu za posledních 5 dní je 60-80%!! Je možné že stářím už nedává dost proudu a tak prostě nezdechne? Motor naskakuje úplně normálně.
Nebo máte nějaký jiný nápad?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nejede start-stop
Dík za reakci, ale tím to nebude.
Přikládám to zatím starší baterce. Asi je to předzvěst jejího konce i když auto zatím normálně startuje. Baterka musí udržet svítit xenony a všechnu elektroniku. Pokud je už baterka starší, tak i po nabití její napětí a max proud nižší než u nové. Tak se to auto asi o sebe trošku bojí což je dobře. Ale do nové se mi ještě moc nechce dokud to startuje bez problémů.
Přikládám to zatím starší baterce. Asi je to předzvěst jejího konce i když auto zatím normálně startuje. Baterka musí udržet svítit xenony a všechnu elektroniku. Pokud je už baterka starší, tak i po nabití její napětí a max proud nižší než u nové. Tak se to auto asi o sebe trošku bojí což je dobře. Ale do nové se mi ještě moc nechce dokud to startuje bez problémů.