Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e39 528i M-paket-špičkový stav

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
bobo18

#1 Příspěvek od bobo18 »

Vkládám inzerát za kamaráda:

Přesné typové označení vozidla:BMW 528i M-paket
Druh karoserie:Sedan
Rok výroby:1996
Objem válců:2800
Výkon:142kW
Druh paliva:Benzín
Barva: Alpinweiss metallic
Počet najetých kilometrů: x
Stav vozidla:Výborný
Platnost STK:2015
Cena:135 000Kč DOHODA
Popis výbavy: centrál na d.o.,šíbr,digiklima,telefon,4x el.okna.zadní roleta,multifunkční volant,tempomat,original business CD,dojezdy oken,xenony,výhřevy sedadel,sportsitze,velké BC,černý strop,
Popis provedených oprav: Vozidlo prošlo prošlo velkou generální opravou!!Kompletní celolak bílá perleť,Spousta nových dílů,M paket je plast žádný laminát,Motor po GO-Repas hlavy,zabroušení ventilů,gufírka,orovnání atd.blok taktéž orovnán+nové závity hlavových šroubů-vložky,vyůhlované ojnice,nové pístní kroužky,nové ojniční šrouby,nové šály-hlavní i ojniční,nové rozvody vč.napínáků a vodících lišt,Přetěsněný Vanos,nové hlavové šrouby,veškeré těsnění gufera nové,svíčky,olej,filtr,nová lamela, spojky,Motor jede jako čert!!!Dále před rokem na autě nové tlumiče Monroe,přední brzdy,Nyní vymněněna komplet přední náprava + geometrie,Nové sportovní pružiny.V autě proinvestováno hodně peněz, Nyní je vozidlo Zazimováno - zimě nejeté Nejlépe fandovi Velice pěkné auto Odkaz na foto GO motoru:

http://lowas.rajce.idnes.cz/BMW_E39/

Popis nutných oprav, nebo nedostatků: NA
Kontakt:602589579

Foto

http://auto.bazos.cz/inzerat/30718628/B ... celift.php
Parda

#2 Příspěvek od Parda »

Promiň za OT, ber to jako up, ale můžu se zeptat, proč se vůbec GO motoru dělalo? Také km nemáš uvedené... Díky
bobo18

#3 Příspěvek od bobo18 »

GO se dělalo z důvodu, že to fouklo pod hlavou. Spodek se zkontroloval a rovnou udělal. Km nevím, ale asi jak každý takový auto od 200 do 700tis km
force

#4 Příspěvek od force »

ahojte, se zájmem jsem se podíval na nabídku a byť si cením že se někdo autu věnoval, musím říct, že jestli má najeto 200-700 tak bych za něj nabídl 30-70tkč...prostě sorry ale to je odpověd taky na prd...
bawacek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bawacek »

force píše:ahojte, se zájmem jsem se podíval na nabídku a byť si cením že se někdo autu věnoval, musím říct, že jestli má najeto 200-700 tak bych za něj nabídl 30-70tkč...prostě sorry ale to je odpověd taky na prd...
myslim si ze vtomto pripade km nehrajou neakou velkou roli...vzdyt ma trictvrte auta z generalkovanyho a vubec u tak starych aut resit km je blbost,rozhodujici je stav celeho auta,tot muj nazor
bobo18

#6 Příspěvek od bobo18 »

Spíš jsem to myslel tak, že na budíkach říkal, že je něco kolem 300 kil, ale budíky jsou měněný a nikdo už se nedoví, kolik to má najeto doopravdy. Ale vzhledem k tomu, že byly dělány všechny podstatné věci, tak nezáleží kolik to má najeto, ale stav toho auta je opravdu velmi dobrý. Nebudu to tu rozebírat, bylo to tu psaný tisíckrát, kup za 30, ale za to kilo to nikdy nedostaneš do stavu, jako je tohle.
bawacek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od bawacek »

force píše:ahojte, se zájmem jsem se podíval na nabídku a byť si cením že se někdo autu věnoval, musím říct, že jestli má najeto 200-700 tak bych za něj nabídl 30-70tkč...prostě sorry ale to je odpověd taky na prd...
myslim si ze vtomto pripade km nehrajou neakou velkou roli...vzdyt ma trictvrte auta z generalkovanyho a vubec u tak starych aut resit km je blbost,rozhodujici je stav celeho auta,tot muj nazor
Berserg

#8 Příspěvek od Berserg »

UP pro krásnýho mazla-nejlepší auto,model a rok výroby(kdo nepochopil mám to samé)! :) At jde do dobrých rukou! A ty km bych pánové vážně moc neřešil...!
darkkspeedy

#9 Příspěvek od darkkspeedy »

mam nato taky nazor neni uměni koupit auto za 70tis a pak do nej vrazit 100tis ale je to tak....Jo je to možne a tady každej ma predstavu kolik stoji udelat napravy brzdy tlumiče atd atd je toho spousta je to pokladnička na kolech :-) ted uz jen musi počkat na človeka co to auto bude opravdu chtit... každe ma majitele jen musi čekat ...
PS:Jen při koupi nekoho poprosit kodo auto prohledne a napichne :-)
force

#10 Příspěvek od force »

mě nejde o km to je mi relativně jedno...samozřejmě řeším stav, šlo mi o představu...sám jsem měl už 4 bmw a 528i mám i ted... :)

přeju brzkej prodej
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Původní budíky z toho auta se mi válely doma ještě minulej tejden, bohužel letěly do popelnice, takže kilometry v roce 2011 vám už asi neřeknu :lol:
Odpovědět