Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw e36 320i 110kw

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
havly

#1 Příspěvek od havly »

Značka vozu:BMW
Modelová řada:BMW 3
Model:BMW 3 (E36) Coupé 320i
Druh karoserie:Coupé
Palivo:benzín
Převodovka:manuální převodovka
Barva vozu:stříbrná metalíza
Stav vozu:ojeté auto
Rok výroby:1995
Stav tachometru:199000 km
Obsah motoru:1991 ccm
Výkon motoru:150 koní (cca 110 kW)
Výbava vozu:Klimatizace, elektrické stahování oken, airbagy, centrální zamykání, ABS, nastavitelný volant, hliníková kola (alu kola), imobilizér, elektricky nastavitelná zrcátka, platná STK, střešní nosič, autorádio

top stav..ve velice peknem stavu bez investic.prodavam s duvudu rodiny.info...na zadnim narazniku je mensi skrabanec.bohuzel havarka s parkoviste.da se opravit.tet je to na fotkach na zimnich kolech 15 origo BMW pneu dunlop Sport 4 roky stary na vsech 4 kolech 6-7 milimetru vzorek.na kolech mensi korozi da se opravit.je to oznaceny.vsechno je to kvuli soli na nasich silnici.opravu jsem neresil protoze mam jsete k tomu 16 kola origo BMW..na kolech jsou 2 starsi pneu continental 4mm vzorek a 2 uplne nove barum bravuris 2. na predku cela u kapoty a svetla je to oznaceny trochu nesedi.duvod byl havarka skoro zadna rychlotst jakej kokot na parkovisti do mne narazil a mel vzadu tazny.udelal jsem chybu a obednal repliku ktera buhuzel nesedi to jsem nevedel.co je mneneny!-komplet celou napravu jsem delal predek zadek tak ze cepy silenbloky tlumice pruziny pak alternator kladky svicky pak je tam nova sahara a chladic a vodni pumpa na klimatizaci nova napln menenej tet nedavno i olej filtry vsechny.je tu jenom jedna investice a to brzdy je tam jeste trictvrte desticek ale jsou dost vyrezly kotouce.typuju jeste 2 sezony a pak by to chtelo vemenit..mozna jsem neco zapomel.co se mi nezdalo jsem vymenil na nicem nesetril tak ze auto bez investic urcite jakou dobu.mam to 5 let a rocne jsem moc nenajezdil tak 8 tisic kilometru v zimne skoro nejezdil mel jsem ho jen na vylety.jeste mam k tomu zahradku na strechu origo BMW tesko k sehnani.mel jsem na kola .odkaz na fotky...havlat.rajce.idnes.cz/auto/
tel:606856105
cena 50 tisic
Přílohy
P3230124.JPG
P3230124.JPG (37.65 KiB) Zobrazeno 555 x
Odpovědět