Přesné typové označení vozidla: 530D E39
Druh karoserie: kombi
Rok výroby: 7/2000
Objem válců: 2929ccm
Výkon: 135KW
Druh paliva: nafta
Barva: tmavě zelená metaliza
Počet najetých kilometrů: 217500 Km
Stav vozidla: velmi dobrý
Platnost STK: 9/2013 po dohodě možno ještě udělat
WIN: WBADP81080GS92978
Cena: 69.000 Kč
Popis výbavy: automatická převodovka, tempomat, digi klima, denní svícení (dodělávané) 6x airbag, xenony, parkovací asistent vzadu,, el. sklopná samostmívací zrcátka, dešťový senzor, světlá kůže, vyhřívané sedačky, zadní sklopné sedačky, multifunkční volat, rádio bussines.Střěšní nosiš, Sada zimních kol v ceně (letošní zimu koupeno vzorek min.90%)
Nějak jsem nemohl docpat další fotky tak zbytek mohu v případě zajmu doposlat.
Nevím jestli nejsem z cenou extra mimo misu, ale rozumné dohodě se nebráním.
Popis provedených oprav:
Auto dovoz z DE druhý majitel, auto v dobe koupě najeto cca 152 000, dnes auto najeto 217500 tisíc km, ve 140 tisíc vyměněn motor předchozím majitelem z Inveltu v Plzni (oprava 235 tisíc Kč fakturu doložím, osobně nechápu, nedal bych ty peníze ale budiž, motoricky velmi slušné)
4/2013 výměna oleje v převodovce, výměna v oleje v motoru je třeba udělat v 225 cca
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: z výbavy vše funkční, nejde zadní stěrač, (měl jsem reklamu na zadním okně neřešil, jsem)
Kontakt: tel. 602 738 949
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prodám BMW E39 530D A - prodáno prosim smazat
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kolik je reálná cena proto sem se ptal i v tomto inzerátu. Samozřejmě bych rád dostal osm pětek ale asi je to moc. Vzhledem odezvě na dalších webech by měla byt někde tady. Klesat se mi vice nechce, nicméně se můžeme se pobavit u auta.. Nemyslím si že bych prodával šmejd, jen přítelkyně si koupila jedničku a klukovi je už pět let a kočár nevozím. Mám služební koktávii a svoji E39 535I osmi hrnec s LPG. Obě jsou nevyužité, proto prodej. Není to o tom že bych spěchal jen je ta cena asi původně opravdu vysoko..