Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bmw 523i e39 sedan-28000,-kč

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
Roman11

#1 Příspěvek od Roman11 »

Přesné typové označení vozidla: BMW 523i e39
Druh karoserie: sedan
Obsah: 24xxccm
Rok výroby: 06/1996
Výkon: 121kw
Druh paliva: Benzín
Barva: zelená metalíza
Počet najetých kilometrů 205000km
Stav vozidla: na opravu nebo na díly
Platnost STK: propadlá
Cena: 28000kč
Popis výbavy: 2x airbag, př.okna v elektrice, zrcátka v el., střešní okno, tempomat, centrál, origo radio, manuál
Popis provedených oprav:nový termostat
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:načaté tesnění pod hlavou, horší přední náprava, kosmetické vady.
Poznámka: Při rychlém jednání sleva…
Kontakt:tel. 728650941 meil- autolakyparizek@seznam.cz
Foto:
Přílohy
více foto meilem
více foto meilem
19649609.jpg (39.01 KiB) Zobrazeno 3049 x
19649609.jpg
19649609.jpg (39.01 KiB) Zobrazeno 3049 x
Spirt

#2 Příspěvek od Spirt »

Tak tenhle ˇkram´ koupil kamoš před 4dny,v brně od dvou borcu s tim ze jen prohodit tesneni,ze hlava ok,nakonec po komplektni go hlavy,novem tesneni,termostatu atd...zjistil ze je totalně ztrhanej blok motoru a hlava nejde utahnout na 5 sroubech...dejte si na ne bacha,dva mlady curaci! :mad: :evil:
vladymat

#3 Příspěvek od vladymat »

Co se ale taky za takový peníze mohlo čekat? :?:
loyd-krismas

#4 Příspěvek od loyd-krismas »

minimálně FÉR jednání... napíšu, na náhradní díly, motor v háji a taky to někdo koupí. Takhle je to hnus. :!:
Flyshit

#5 Příspěvek od Flyshit »

To koupil Péťa Čermák ne? Me taky pravé říkal ze vymění těsnění pod hlavou jenom.... Takže motor je na šrot jo?
Filozof

#6 Příspěvek od Filozof »

ikdyž je to šrot tak koupim motor za 8mičku a neřešim
Musí tam bejt více věcí v prdeli ... kvuli motoru by to nikdo takto levně nenabízel
pokud je ko i vše ostatní jako brzdy tlumiče spojka a další je to na repas všeho a to je pak klidně 60-80tisic.... takže bych byl opatrný
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Ivo »

No koupil jsem před par lety tady také 523i a bylo to to samé musel jsem nechat udělat hlavu těsnění a i ty stefty a dodnes jezdí. Jen cena byla 9000kc ale se zárukou.
kalashnikow

#8 Příspěvek od kalashnikow »

Chlapi, cena je sice adekvátní, podle toho, co autor píše v inzerátu, ale realita pak bývá jiná, když se člověk přijede podívat, jinak, nejsem si jist, ale myslím, že nedávno bylo na prodej a nyní zas, možná je to jen auto "svezu se, zamachruju a prodám dál" akorát se asi někomu po..... :)

Jinak ten kámoš, jak je psané v prvním příspěvku jim auto vrátil, nebo ho má s oddělaným motorem ?
Flyshit

#9 Příspěvek od Flyshit »

No ja když jsem s nim v sobotu mluvil s tím co to koupil,tak mi říkal ze to ma v dílně rozebrány a ze bude měnit těsnění pod hlavou....to asi ještě netušil ze je ten motor na sracky.....
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RedBaron »

Hoši, proč si dělat hlavu s děláním hlavy, když se nechá druhej motor sehnat za bůra, každej je skoro nesmrtelnej pokud to někdo neodmrší za studena, přehodit a po víkendu jezdit? :lol:
Kindl0sch

#11 Příspěvek od Kindl0sch »

jo M52B25 za bůra...taky jsem jednu zažil,3 písty upálený hrany a vydřený stěny válců...
kalashnikow

#12 Příspěvek od kalashnikow »

Je to tak, chce to slyšet nebo natrefit na poctivce, kterej ti neprodá mršinu.

Sorry za inzerát, ale kdyby byl zájem, mám nekompletní 523i na prodej, motor libový.
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RedBaron »

Kindl0sch píše:jo M52B25 za bůra...taky jsem jednu zažil,3 písty upálený hrany a vydřený stěny válců...
Jo, taky jsem koupil jednou tvrdej rohlík za cenu měkkýho, ale to už chce talent nebo blbou chvilku, si ho ani nezmáčknout a nebo potom toho, kdo to prodával.

Potkal jsem mraky bavoráků .23i a snad žádnej z nich neodešel na motor, je to totálně spolehlivá dvaapůlka podladěná na výkon o 20 let zpět a kromě debila typu nastartování v -10°C a okamžitýho minutovýho burnoutu v omezovači vydrží skoro všechno, i třikrát po sobě vyvařit vodu skoro dosucha.

Navíc nikdy nevěřím motoru, kterej nesložila továrna a ve kterým už se někdo tady z banánistánu hrabal. Z nějakýho důvodu jich 99% kolem mě šlo v takovým případě za pár tisíc, v lepším případě pár desítek tisíc km do hajzlu, ať už to dělal starej dědek šmat z mototechny, origo servis BMW, takzvaní //M kabrňáci, Křemílek a nebo Vochomůrka.
Filozof

#14 Příspěvek od Filozof »

Nevím co řešíte ....střelená E39 na prdel bude za 10k a motor je v pořádku ...přehodit a jezdí se dál... Nebo koupit od někoho kdo přestavuje auto jen motor. Je jich milion asi bych se v tom nehrabal...

Spíše jestli bude stav auta na ježdění nebo celou generálku ...to tady nikdo nevíme ...za ty prachy ...těžko říci...jak jsem psal výše motor je to nejmenší vyměnit.
Co tlumiče,spojka,brzdy,podvozek, výfuk a dalších x věcí na autě v jakém je stavu ? ? ?
Spirt

#15 Příspěvek od Spirt »

Je to v garazi,zkusime to prevlozkovat a uvidime...jsou to svine
upirveliky
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od upirveliky »

ja bych se na to vyprd a rozprodal to na díly. 30 za to dostaneš zpátky určitě a poohlínul bych se po něčem lepším. rozporcovávat celej motor, investovat do něj mraky peněz a času a steně budeš mít ve finále auto co má v prdeli nápravy atd..a vyjde tě stejně na 50 minimálně.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#17 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Omlouvám se že to píšu sem, ale dá se svařit hlava na M52B25? Našel sjem jednu a píše tam že je ruplá hlava, ale že není třeba výměna, že dohodí za 3ku svaření :-O Tak nevím tedy:D
Tomas-BMW

#18 Příspěvek od Tomas-BMW »

Kdyby byl zájem, tak mám na prodej komplet motor M52B25 za 12000kč. Zatím je ještě v bouraném autě a lze vyzkoušet, super stav. Bližší info v SZ.
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od RedBaron »

fabledwarrior píše:Omlouvám se že to píšu sem, ale dá se svařit hlava na M52B25? Našel sjem jednu a píše tam že je ruplá hlava, ale že není třeba výměna, že dohodí za 3ku svaření :-O Tak nevím tedy:D
Můžu jen dát doporučení. Opět je to pokus, protože i když se to svaří dobře, tak ten motor už nikdy nemá tu odolnost a výdrž jako ten s celistvou a nikdy nevařenou hlavou. Jednou vařená hlava už nečeká až ji někdo dá pokouřit za studena nebo až se vyvaří voda. Od takového motoru stačí chtít podat plný výkon v parném létě i na zdravé chladící soustavě a stejně to může znovu rupnout, se zapnutou klimatizací tuplem.

Za trojku je svaření, pak se hlava z řadové šestky vždycky musí ubrat broušením a natlakovat, koupit těsnění a doporučuju i nové šrouby. Pak těsnění na výfuky a na sání a něco za práci. Pokud nebudeš dělat sám, pak se asi dostaneš poměrně blízko ceně jiného zdravého motoru.

Na pojížďky po republice budiž s vědomím, že budu auto šetřit abych tomu předešel, ale třeba na dovolenou k moři už bych s takovým autem nikdy nejel a vždycky bych preferoval přehození jiného, zdravého motoru. Ale to je samozřejmě na uvážení majitele, co s tím nakonec udělá.
kalashnikow

#20 Příspěvek od kalashnikow »

Souhlas, mimochodem někde v Náchodě to svařují okolo 1500,- KČ.
Odpovědět