Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prodám BMW Z3 3.0i

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
malakai

#1 Příspěvek od malakai »

Přesné typové označení vozidla: BMW Z3 3.0i
Druh karoserie: coupe
Rok výroby: 2000
Objem válců: 2979ccm
Výkon: 170kW
Druh paliva: benzín
Barva: černá metalíza
Počet najetých kilometrů: 83.000
Stav vozidla: výborný
Platnost STK: 2014
Cena: 220.000Kč, při rychlém jednání sleva
Popis výbavy: v textu níže
Popis provedených oprav: žádné
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: žádné
Kontakt: zdenek.porizek@centrum.cz nebo 604 819 874

Doplňující popis:

Jsem druhým majitelem, auto bylo kupováno od sběratele a tomu také odpovídá stav. Lak není nikde poškrábán, auto nebylo bourané ani nijak jinak poškozené. Interiér je v top stavu. Na něm jde poznat, že auto má najeto opravdu 83tis km. Auto je po servisu, vyměněn olej, všechny filtry, kompletně zkontrolováno. Jsou nové brzdové destičky FERODO DS2500. Auto má seriový stav, jediné co je jině jsou asi 14dnů staré pružiny originál HR. Originál dám k autu, dále kompletní výfuk od firmy Eisenmann. S výfukem má auto hluboký přijemný zvuk, nic otravného. Na autě jsou kola originál BMW, byly poškrábané od parkování, tak jsem je nechal opískovat a nastříkat na černý mat. Co se týka pneumatik, tak jsou obuty téměř nové FEDERAL RS-R. Auto jede tak jak se na třílitrový šestiválec patří, nikdy s ním nebyly žádné problémy. Auto je velmi atraktivní a nepřehlednutelné, na německé dálnici jsem měl opravdu hodně palců nahoru od ostatních řidičů. Důvod prodeje je jediný, kupuju M3 E46. V případě zájmu pošlu fotky jakéhokoliv detailu.

Sice nepravděpodobné, ale stejně. Možná výměna za BMW M3 E46 s mým doplatkem.
Přílohy
5.jpg
5.jpg (197.27 KiB) Zobrazeno 800 x
Odpovědět