Přesné typové označení vozidla: BMW 328i coupe
Druh karoserie: coupe
Rok výroby: 09/1996
Objem válců:2798
Výkon: 142kw
Druh paliva: benzin
Barva: cosmoschwartz metalic
Počet najetých kilometrů 23xxxx
Stav vozidla: dobry
Platnost STK: 11/2013
Cena: 70000.-
Popis výbavy: 2xAirbag,2x vyhrivane sedacky,bila kuze Montana,dvouzonova digiklima,ele.okna,ele.sibr,orig radio BMW busssines,ele.zrcatka,velky bc,samostmivaci zpetne zrcatko a dalsi drobnosti.
Popis provedených oprav: Nove zadni tlumice,nove leve zadni rameno a udelane komplet brzdy
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Koroze zadnich blatniku,utahnout predni napravu(cepy ramen,stabilizatory)
Kontakt: 773485292 a email:ondrej.marsal@seznam.cz
Foto:
Poznamka:Auto je interierove max,zachovale a i po tech strance je na tom velmi slusne,nejhorsi je ta koroze,ale ta je dobre resitelna,ja jsem si to auto koupil jako druhe,ze si z neho pomalu udelam mazlika,ale nebyl na to bohuzel cas a jelikoz planuju rodinu,budu potrebovat neco vetsiho.Vse ostani po tel. nebo sz........Jinak eko dan je zaplacena,k autu jsou tri klice a serviska doplnovna do nejakych cca.185000 km,pak zrejme prvi majitel v Cechach nedoplnoval,protoze,kdyz jsem ja to auto koupil,tak bylo videz,ze o nej bylo starano.Jinak k autu dale sada zimnich pneu s cca.7mm vzorkem obe predni svetla a zahradka:-))
Jinak se mi nedari sem nahrat fotky,tak kdyby nekdo poradil,budu rad.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady