Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

P* BMW 53od Mpaket

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
matik

#1 Příspěvek od matik »

Uvažuju o prodeji mé E60, na prodej nespěchám, spíš zkouším jestli náhodou někdo přesně takové auto neschání..

Typové označení vozidla _ BMW E60 530d Mpaket
Karoserie _ Limuzína/Sedan
Obsah _ 2 993
Rok výroby _ 2003/8
Výkon _ 16okw (218ps)
Palivo _ Nafta
Barva _ Šedivá
Kilometry _ 3o8 ooo
Stva vozidla _ Velmi dobrý
VIN _ WBANC710X0B140658
Dodatek _ Vozidlo bylo lehce bouráno na přední část (pouze plechařina a světla)

Výbava
Xenony, Automatická klimatizace, Idrive, BC, PDC (Předek, Zadek) Autorádio s CD, centrál, 4x el. okna, Multifunkní sportovní volant, tempomat, Samozatmavovací zpětné zrcátko, El. sklopné a samozatmavovací vnější zrcátka, DTC, Polokožené sportovní sedačky (látka, kůže), skivak, sklopné zadní sedačky, vyhřívané přední sportovní sedačky, El. polohovatelné přední sedačky (u řidiče i s pamětí), El. nastavitelný volant, El. zadní roleta, Tripling, příprava pro telefon, Držáky na pití, 6ti kvalt, Manuál, Servisní kniha (75% servisů děláno v origo bmw servisu v Německu, zbytek u nás v Čr) Mpaket

Nadstandartní výbava
Stavitelný podvozek od HR k vozu přidám i serii podvozek..

Popis provedených oprav _ Výměna oleje i filtru, Nová řemenice origo bmw (i z řemeny), Nové origo řízení (vlivem roztržené prachovky řízení vyrezlo "zevnitř" a propouštělo olej), Žhavicí svíčky, Zaslepené vířivé klapky, Nové tyčky řízení, Nová váha vzduchu. Nově udělaná geometrie.
Na autě fungl nové ramena vč. stabilizačních tyček od Melye HD

Nedostatky _ Drobné vady laku... (lehce podřené levé zrcátko, přední nárazník lehce zespodu oparkovaný od obrubíku), Asi tři lehoučké ďúlky v karoserii, ďubka v předním skle od kamínku (avšak malá a né v zorném poli řidiče)

Za mě nikdy nehoněno za studena, vždy po jízdě jsem nechal řádně vychladit turbo. Pouze ručně myto a vždy ježděno na kvalitní naftu, ježděno výhradně dálky.
Auto jsem kupoval po prvním majiteli..

Foto aktuálního stavu auta
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Foto bouračky
Obrázek

Obrázek

Kontakt
Jiří Friml
Plzeň
775115675

Cena _ 28o ooo
fisty

#2 Příspěvek od fisty »

220 dam strop
:D
kubassszx

#3 Příspěvek od kubassszx »

Sorry, ale 280 je trošku mimo ... prodal jsem černou 04, automat, se 200t km za 245 :) uvidiš sám ..
Jaris330D

#4 Příspěvek od Jaris330D »

Pěkná, zajímavé je, že v DE pod 9 000 Euro nic M- Paketu neseženeš. Ty hezčí a vybavenější začínají od 10 000 EUR výš. To si připočítej ještě minimálně 20 000 Kč na režie. Tady je to vše stočené a bourané :). A vím, o čem mluvím, nemusel bych chodit daleko. Borec přivezl E60 za 150 000 a měla pokroucený čumák, hodil ji M- Paket, stočil z 390 000 km na 220 000 km, rozleštil lak, vyčistil interiér a šla za 250 000 Kč. Minimálně 20 000 na ní měl. Vše se prodává přes bazar, protože tam s reklamací nepochodíš. Jinak Servisním knížkám se už taky nedá věřit. Je to tady na blití co ty šmelináři dělají. Jinak u Nás v okolí vím minimálně o 10 lidí, co to takhle dělají. Stejný je to s motorkama, to co je z Itálie nebo Anglie, je vše bořenina a stočenina :).
matik

#5 Příspěvek od matik »

Prosím bez těchto hloupejch poznámek :wink: Děkuju za pochopení :wink:

kubassszx
To byla ta bez Mpaketu atd. ? Co si dal do bazaru a ten jí obratem střelil asi za 290 tis. ? :lol:
Auto si neviděl ale hned reaguješ na cenu :D A když už tak laskavě porovnávej porovnatelná auta :wink:
Tímto ti děkuju za koment a další prosímtě nepiš...
Honza325

#6 Příspěvek od Honza325 »

UP pro krásný auto :wink: Něco takovýho zrovna s polovičkou hledáme, jen asi v automatu :( :(
matik

#7 Příspěvek od matik »

Děkuju ... Příští týden budou na autě komplet nové přední ramena nejspíše od Meyle
Auto lze koupit i bez podvozku HR či M6 kol
drakulavladimir

#8 Příspěvek od drakulavladimir »

sevas ty mas kolko tych aut ? nedavno si predavam e456 :))
UP pre krasavca a praju brzky predaj :)
take nieco by som si vedel predstavit aj pre sebe :)
matik

#9 Příspěvek od matik »

Na autě fungl nové ramena vč. stabilizačních tyček od Melye HD ;)
Možno domluvit se na ceně ;)
matik

#10 Příspěvek od matik »

Dnes vyměněny nové zadní destičky :wink:
xyron
Klubové ID: 2105

#11 Příspěvek od xyron »

del - omyl, dokazu priznat porazku :D
matik

#12 Příspěvek od matik »

Nechám se poučit :wink: Povídej :D
Nechápu že někomu se chce vždy slovíčkařit :roll: ... Jdi to raději řešit do příslušného tématu a nedělej mi tady z inzerátu bordel :wink: Díky za pochopení..
xyron

#13 Příspěvek od xyron »

del
stallker
Klubové ID: 2206

#14 Příspěvek od stallker »

xyron píše:no jak myslíš, ale inzerovat něco co v autě NENI mi moc cool nepřijde...

automatická klima vypadá takhle

http://www.google.cz/imgres?hl=cs&sa=X& ... s:45,i:264

PS: rozdíl mezi "manuální" a "automatickou" klimou mi moc jako slovíčkaření nepřijde (už kvůli rozdílu v pořizovací ceně mezi nimi) 8O
Než začneš chytračit někomu do inzerátu, přečti si nejdřív manuál k vozu. Do e60ky se manuální klima nedělala, tu co má matik je automatická klima a ta co jsi jsem vložil, je dvouzónová automatická klima s doplňkovými funkcemi (jako je rest, max apod)

...mám tu samou, jednozónovou, co matik a věř, že je tam tlačítko AUTO a po zmáčknutí to reguluje vše AUTOMATICKY :wink:
Sweden
Klubové ID: 2669

#15 Příspěvek od Sweden »

trochu to tady odlehčím ale stejnak to bude OT :D Chci se zeptat kolik jsi snižoval podvozek oproti orig.M podvozku??-50mm??Díky za informaci. :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
xyron

#16 Příspěvek od xyron »

stallker píše:
Než začneš chytračit někomu do inzerátu, přečti si nejdřív manuál k vozu. Do e60ky se manuální klima nedělala, tu co má matik je automatická klima a ta co jsi jsem vložil, je dvouzónová automatická klima s doplňkovými funkcemi (jako je rest, max apod)

...mám tu samou, jednozónovou, co matik a věř, že je tam tlačítko AUTO a po zmáčknutí to reguluje vše AUTOMATICKY :wink:
Aha, tak to celkem koukám.. no díky za info, to mi nenapadlo... totalně mě totiž zmátly ty neskutečně hnusný ovladače který se u ostatních aut dávaj s max manuální klimou ... to mě BMW teda docela negativně překvapilo :-( :D
matik

#17 Příspěvek od matik »

xyron
Nebudu se vyjadřovat :roll: :wink:

Sweden
Na autě je štelovák od firmy HR a popravdě nevím o kolik je auto snížené :wink: .. Avšak oproti jinejm e60 je i okem rozdíl vějšky hodně poznat :wink:
Každopádně to mám vyštelované téměř nahoře a veřte nebo ne tak závit je asi ještě 5-7cm směrem dolů :)

Podvozek mi nijak neomuzuje v jízdě... S bývalou 330i Mpaket II (17ky kola s origo rozměrem pneu) jsem sem tam při městské jízdě škrtl nárazníkem což se mi na e60 zatím nikdy nestalo :wink:

Stalker
Děkuju za vyjasnění :wink:
matik

#18 Příspěvek od matik »

270 tis. :wink:
matik

#19 Příspěvek od matik »

:wink:
matik

#20 Příspěvek od matik »

Nové zadní horní rameno a udělaná geometrie :wink: Na zadní nápravě nejsou žádné vůle...
Odpovědět