Typové označení vozidla _ BMW E60 530d Mpaket
Karoserie _ Limuzína/Sedan
Obsah _ 2 993
Rok výroby _ 2003/8
Výkon _ 16okw (218ps)
Palivo _ Nafta
Barva _ Šedivá
Kilometry _ 3o8 ooo
Stva vozidla _ Velmi dobrý
VIN _ WBANC710X0B140658
Dodatek _ Vozidlo bylo lehce bouráno na přední část (pouze plechařina a světla)
Výbava
Xenony, Automatická klimatizace, Idrive, BC, PDC (Předek, Zadek) Autorádio s CD, centrál, 4x el. okna, Multifunkní sportovní volant, tempomat, Samozatmavovací zpětné zrcátko, El. sklopné a samozatmavovací vnější zrcátka, DTC, Polokožené sportovní sedačky (látka, kůže), skivak, sklopné zadní sedačky, vyhřívané přední sportovní sedačky, El. polohovatelné přední sedačky (u řidiče i s pamětí), El. nastavitelný volant, El. zadní roleta, Tripling, příprava pro telefon, Držáky na pití, 6ti kvalt, Manuál, Servisní kniha (75% servisů děláno v origo bmw servisu v Německu, zbytek u nás v Čr) Mpaket
Nadstandartní výbava
Stavitelný podvozek od HR k vozu přidám i serii podvozek..
Popis provedených oprav _ Výměna oleje i filtru, Nová řemenice origo bmw (i z řemeny), Nové origo řízení (vlivem roztržené prachovky řízení vyrezlo "zevnitř" a propouštělo olej), Žhavicí svíčky, Zaslepené vířivé klapky, Nové tyčky řízení, Nová váha vzduchu. Nově udělaná geometrie.
Na autě fungl nové ramena vč. stabilizačních tyček od Melye HD
Nedostatky _ Drobné vady laku... (lehce podřené levé zrcátko, přední nárazník lehce zespodu oparkovaný od obrubíku), Asi tři lehoučké ďúlky v karoserii, ďubka v předním skle od kamínku (avšak malá a né v zorném poli řidiče)
Za mě nikdy nehoněno za studena, vždy po jízdě jsem nechal řádně vychladit turbo. Pouze ručně myto a vždy ježděno na kvalitní naftu, ježděno výhradně dálky.
Auto jsem kupoval po prvním majiteli..
Foto aktuálního stavu auta

Uploaded with ImageShack.us

Foto bouračky

Kontakt