Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
P: 330D sedan manual 7.2004 euro 4 150kw 6-ti kvalt
Prodam stribrneho krasavca. Uzasne zachovaly. Koupil jsem ho od prvniho majitele.. byl rocnik 45. takze znateto stara skola. auto opecovavane. Interier jak novy. Nehavarovane, puvodni lak... najeto 190tis. servisni knizka a faktury. auto vlastnim pouze mesic. Neprodal bych ho, ale vzal jsem si na nej pujcku a je to vopruz to splacet. Ted jeste chci jet na dovolenou a proste na to na vsechno nemam. Pujdu do neceho levnejsiho. Cena 225 000. jsem ochoten se domluvit na sleve, ale nejdrive chci aby se kupujici dojel mrknout. vice foto emailem.. info klidne i po tel. Jinak El. vsechna okna i zrcatka, vyhrev zrcatek., tempomat, Digital klima. loketka, M podvozek. arbagy, origo alarm. Atd.. klasika co v e46 byva. Xenon a vyhrev nemam... Jinak v motoru je 0w30. Nikde ani kapicka oleje. Ani naznak prosaku a to ani kolem serva a hadic serva jak to u techle motoru byva. foto zde http://autobazar.hyperinzerce.cz/bmw/in ... t-nabidka/
ty budes tusim taky peknej myslitel a ocividne nemas nic lepsiho na praci nez prudit a fantazirovat nad cizim inzeratem. Vse je zapsano ve velkem TP. Auto jsem koupil a prihlasil cca pred mesicem. Klidne sem hodim kopii tp a nepisu ze je to jen kvuli dovolene. Je toho vic. No nikomu nic nenutim. Prodavam perfektni 330ku ale nepotrebuju ji prodat za kazdou cenu. Kdyztak si ji necham. Jen tu ta moznost je. Jo a ten inzerat zitra upravim.... aby jsi mel klidny spani.
Hmm, podle mě zálží na stavu, pořád lepší za 2 kila E46 bez investic než za 250K E60 která se tváří naleštěně ale polkne další kilo....koupil jsem takhle 2003ku E39 podstatně dráž a zatím do ní nepadla ani kačka...holt u BMW taky záleží na stavu jinak se celková koupě pěkně prodraží a radost zůstává v pozadí...třeba se prodá...
Sorry, za OT, ale Xyron má pravdu. Jsou tu jistá pravidla, která se mají dobržovat... Jinak přeji hodně kupců, za 225tis... Hmmm
. Zbytek inzerátu raději komentovat nebudu...

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex