Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zmazat...
Dám 10 000kč a nebo jí vrat do stavu v jakém si jí koupil za 25 000kč (sedačky M3, alu kola, kliky atp...)

doplním info : je to shnilý, bouraný na levý bok - prasakce v 10cm silném kitu, klimu to nemá... km nedoložené (měněné budíky)... atp...
a tu prohnilou masku si pěkně zastříkal...
Auto má doklady ale nepoužitelné. Pouze varuji případné zájemce...
A jak uvádíš : stav vozidla - dobrý, tak lžeš asi i sám sobě...je to vrak

doplním info : je to shnilý, bouraný na levý bok - prasakce v 10cm silném kitu, klimu to nemá... km nedoložené (měněné budíky)... atp...
a tu prohnilou masku si pěkně zastříkal...

Auto má doklady ale nepoužitelné. Pouze varuji případné zájemce...

A jak uvádíš : stav vozidla - dobrý, tak lžeš asi i sám sobě...je to vrak

-
- Klubové ID: 2503
Zas dalsi zavistivci
S karama tu kseftuje kdekdo
Todle je auto na dily a ty dily tu cenu maji, bohuzel za tudle cenu se to nikomu nevyplati koupit a rozdelat. To ze auto ocesal a prodava za tuto cenu, je pouze jeho vec. Nezlobte se na me, ja met v tu chvili takovej obnos v kapse, auto bych si odvezl, pobral veci, ktery se mi hodi a dobre prodam, a slo by do sveta jeste ocesanejsi, sic za min penez

Todle je auto na dily a ty dily tu cenu maji, bohuzel za tudle cenu se to nikomu nevyplati koupit a rozdelat. To ze auto ocesal a prodava za tuto cenu, je pouze jeho vec. Nezlobte se na me, ja met v tu chvili takovej obnos v kapse, auto bych si odvezl, pobral veci, ktery se mi hodi a dobre prodam, a slo by do sveta jeste ocesanejsi, sic za min penez
To auto je napsaný na nějaký frajera, kterýho v životě nikdo neviděl. Tak jsem zvědavej jak to odhlásí. Prej to bylo zabavený kvůli nějakýmu dluhu a přitom napsaný na někoho jinýho atp...
není to závist jen doplnuji informace o tom jak auto na tom je...a stav dobrý je lež
To auto je podvozkově a motorově téměř KO, stejně jako kastle, která je KO už dávno... Pokud tu cizinec inzeruje supr káru, jen pomáhám ani někdo nezaplakal protože uvěřil, že to je v dobrém stavu - viz foto... z fotek je totiž dobře poznat lambda KO, bouranej bok, maska vyrezelá krz, čepy, tlumiče atp
není to závist jen doplnuji informace o tom jak auto na tom je...a stav dobrý je lež

nakolko citam tieto prispevky az teraz neda mi nenapisat. Neviem kde si zobral cenu 25tis ja som zan dal ovela viac. Papiere su v poriadku a da sa to v pohode odhlasit. Co sa tyka podvozku a brzd neviem ci si taky odbornik ze to vies vycitat z foto ale podvozok a brzdy su naozaj ok. A kazdy kto ma zaujem posielam datailne foto. Takze nikoho neklamem. Predavam auto ako je na foto. A nezavid aspon. To je vse.
som rad ze su tu aj normalny ludia ako ty maysner ktory vedia o com to je.Maysner píše:Zas dalsi zavistivci![]()
zabaveno, hehe. Aby som bol presny, bolo to tak, ten co je majitel dlzil peniaze tomu co som to od neho kupil, tak on mu dal namiesto dlhu auto, takze takto to je, tak prosim ta nezasieraj mi tu inzerat kktinami, ked ani nevies ako to je. A vlastne ani nemas zaujem.zavarenec píše:Auto bylo naprodej za 25tis kč.... jestli jsi dal víc, tak to ti teda opravdu závidim![]()
![]()
Doklady v pořádku nejsou! Jsou napsané na člověka, kterému bylo auto zabaveno a nikdo neví kde je a co je vlastně zač....ten pán, od kterýho jsi to kupoval, není majitelem v TP
Pouze upozornuji, že nový majitel to auto nedohlásí, pač není v odhlášce, ale stále na minulého majitele... dál jsem také upozornil na stav vozu a na to, že stálo 25tis kč s kolama, m3 sedačkama, motorsport klikama atp, který si očesal a prodáváš dál za stejnou cenu. A pokud si dal víc, tak to už je tvoje věc
Nevidim nic špatného na to, varovat před věcma, které si neuvedl...jako např. stav dobrý atp...

Nevidim nic špatného na to, varovat před věcma, které si neuvedl...jako např. stav dobrý atp...