Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 323iT M-packet

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
lucas22

#1 Příspěvek od lucas22 »

Přesné typové označení vozidla: e36 323i
Druh karoserie: kombi
Rok výroby: 1997
Objem válců: 2494
Výkon: 125kW
Druh paliva: benzin
Barva: cosmoschwarz metalic
Počet najetých kilometrů: 170 tkm
Stav vozidla: dobry
Eko: nezaplaceno

Platnost STK: 5/14 (na ceskych SPZ)

Cena: 115 000,- Kc (sleva na 99 000,-)

Popis výbavy: original M-packet, M-podvozek, vyhrievane sedadla, siber, klima, 2 airbagy, Magicar, klima, velky BC, skivak ...

Popis provedených oprav: Auto bolo dovezene v roku 2008 z Nemecka s 88tkm (mam vypisy z Dekry). Kilometre v CR dolozim vypismi z STK.
Pravidelny servis podvozku a vymeny kvapalin. Za posledny rok a pol: nove zadne tlmice Sachs Adv. a pruziny, zadne loziska, repas kardanu, spojka a zotrvak LUK (vymene vpodstate omylom servisu - long story), predne brzdy komplet (origo BMW), nove ZKW svetla (mam aj povodne vypalene BOSCH), M-volant (mam aj povodny). Za posledny pol rok: nove zadne brzdy (ATE) komplet,oprava drobnych korozii na dverach (svojpomocne), nove predne sklo, nove predne tlmice Sachs Advantage a ulozenia

Podvozok, vyfuk bez korozie. Motor jak hodinky. Interier vonavy.
Auto neburane.

Popis nutných oprav, nebo nedostatků: drobne nedostatky laku (povrchova koroze), casem vymenit tycky rizeni

Kontakt:
lucas22

#2 Příspěvek od lucas22 »

do soboty rezervace
lucas22

#3 Příspěvek od lucas22 »

tak chlapik nesehnal penizky, takze opet aktual...
rozumna dohoda je mozna.
bmw--jury

#4 Příspěvek od bmw--jury »

Vidím tu cenu dobře za e36 .. 8O 8O :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Auto doporučuji, byla to jedna z nejhezčích e36 co jsem viděl :wink: nechápu jak někdo může pořád cafrat do cen. Prostě buď někdo chce mimořádně zachovalou e36ku v plný ,m paketu a v top stavu a nebo né :wink:
lucas22

#6 Příspěvek od lucas22 »

Diky M3Maniac. Auto je fakt krasne zachovale. Jezdene z 90% dlouhe trasy bez zavahani.
lucas22

#7 Příspěvek od lucas22 »

bez Alpin za 135tisic
lucas22

#8 Příspěvek od lucas22 »

dohoda!
tonye36
Klubové ID: 2283

#9 Příspěvek od tonye36 »

To bmw--jury: Nevim co se ti nezda, jestli to auto prokazatelne nedostalo ranu, je servisovany a ma ty kilometry, tak jako cena k jednani to sedi.

Jestli chces e36 za padesat, tak jsou jich plny bazary. Kazda aspon dvakrat bouchla, vetsinou schnily na prach a akutni investice za dalsi pade.

Jinak receno, jednim okem se divam po nejaky 330i e46 na poskakovani okolo komina. Teoreticky by nemel bejt problem neco koupit za cenu tyhle e36, ale prakticky je to tak, ze z tech co jsem zatim videl, se mi nelibila ani jedna.
upirveliky
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od upirveliky »

opis provedených oprav: vsechno co bylo treba. auto mam skoro 4 roky a delalo se, co se pokaslalo: repas starter, zadni loziska a leva poloosa,komplet repas kardanu, uložení, pružiny,
nove svetla ZKW (z duvodu vypalenych BOSCH) !!!!!!!

auto jsi koupil s najetými 88000km, odešly ti ložiska (originál předpokádám) a vypálily se světla? + ten kardán.. nechci tě nijak obviňovat, ale každému rozumnému člověku dojde že to je hovadina. to by mě v mé E36 čekala za chvíli čtvrtá výměna NOVÉHO kardánu + nových světel podle toho co tu píšeš.

potažmo, že jsi vyhodil 23 tisíc za výměnu spojky zbytečně po špatné diagnostice v servisu. to jsi dělal servis v učňovských dílnách??

nejsem vážný zájemce, ale ostatní případné zájemce by určitě zajímalo, jak jsi schopen doložit najeté KM.
lucas22

#11 Příspěvek od lucas22 »

Dakujem za podnetny komentar.

ku km: na fotkach mas vypisy z stk, dokonca mam aj vypis este z Nemecka z Dekry. plus v servise Autopupik. Takisto stav interieru.

k opravam: starter - neviem preco odisiel, proste trochu chrcal, ked bolo -10C, tak sa dal repasovat.
-zadne lozisko sa proste rozpadlo pri jazde na dialnici D1, snad vada materialu, pri tom poskodilo poloosu. druhe lozisko sa robilo preventivne.
- zadna pruzina praskla v poslednom zavite, tlmice boli po 10 rokoch unavene - nic nepochopitelne
- tie svetla samozrejme neboli vypalene skrz - pridal som nakoniec alba fotku pri dovoze a je vidiet, ze tie svetla boli viac menej okej avsak po 50tkm ustavicneho svietenia sa proste vypalili viac nez sa mi to pacilo - vymenil som ich cisto z estetickeho hladiska (tie stare mam este odlozene, ak by si niekto myslel, ze to bolo z dovodu buracky)

- a kardan - auto piskalo, ked sa ubral plyn - bola vola na krizi medzi kardanom a diferakom - preventivne sa vymenil aj stredny kriz a ulozenie kardanu

- spojka a zotrvak - povodne sa zdalo, ze to piskanie je od loziska spojky, tak som nechal vymenit komplet spojku a asi tomu upirveliky neuveri, ale preventivne aj zotrvak (tu povodnu spojku a zotrvak mam tiez odlozeny)
upirveliky
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od upirveliky »

pokud máš výpis z německé dekry a vyměněné díly k dispozici, není co řešit. přeji úspěšný prodej. :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

upirveliky píše:opis provedených oprav: vsechno co bylo treba. auto mam skoro 4 roky a delalo se, co se pokaslalo: repas starter, zadni loziska a leva poloosa,komplet repas kardanu, uložení, pružiny,

auto jsi koupil s najetými 88000km, odešly ti ložiska (originál předpokádám) a vypálily se světla? + ten kardán.. nechci tě nijak obviňovat, ale každému rozumnému člověku dojde že to je hovadina. to by mě v mé E36 čekala za chvíli čtvrtá výměna NOVÉHO kardánu + nových světel podle toho co tu píšeš.

potažmo, že jsi vyhodil 23 tisíc za výměnu spojky zbytečně po špatné diagnostice v servisu. to jsi dělal servis v učňovských dílnách??

nejsem vážný zájemce, ale ostatní případné zájemce by určitě zajímalo, jak jsi schopen doložit najeté KM.
Toto je srandovní komentář :D každej člověk ví jak to je se světly u e36 :wink: to že se rozletí ložisko je prostě normál, stačí když trefíš v zimě kolem obrubník a dostane pecku, spíš se divím, že ložisko nebylo slyšet a jen tak se rozletělo. Auto bylo jako nové když se dovezlo a mělo skutečných 88tkm ! tudiž žádná hovadina a dnes má auto jestli se nepletu 160tkm a 70tkm po českých (pražských) silnicích vydá za 200tkm po německých :wink: takže pro případné zájemce za kilometry se můžu zaručit a pečlivej přístup majitele taky :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

a ještě k tý spojce a setrváku, problém je v tom, že je majitel až přehnaně pečlivej (asi jako já) a mění i to , co se ještě měnit nemusí :wink: spojka vydrží bežně u 99% bmw 200-300tkm :wink:
lucas22

#15 Příspěvek od lucas22 »

tak nejak, prehnane peclivy :)... az zbytocne asi, kedze to nik neoceni.

co sa tyka loziska, mam podozrenie, ze bolo zle utiahnute zadne kolo, lebo sa to rozletelo pri jazde po rovnej ceste (resp. D1 nie je nikde rovna, ale nebolo to narazom). neviem, kazdopadne je to vlastne jedno.
jazet

#16 Příspěvek od jazet »

Tomu říkam péče o auto-respekt. Nechápu,proč pořád někdo řeší cenu,kterou si určí majitel. Shit e36 za 1000kc,zachovalá e36 klidně za 150 000kč. Každý,at si vybere podle svého. Přeju brzký prodej. :bigups:
upirveliky
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od upirveliky »

M3maniac píše:
upirveliky píše:opis provedených oprav: vsechno co bylo treba. auto mam skoro 4 roky a delalo se, co se pokaslalo: repas starter, zadni loziska a leva poloosa,komplet repas kardanu, uložení, pružiny,

Toto je srandovní komentář :D každej člověk ví jak to je se světly u e36 :wink: to že se rozletí ložisko je prostě normál, stačí když trefíš v zimě kolem obrubník a dostane pecku, spíš se divím, že ložisko nebylo slyšet a jen tak se rozletělo. Auto bylo jako nové když se dovezlo a mělo skutečných 88tkm ! tudiž žádná hovadina a dnes má auto jestli se nepletu 160tkm a 70tkm po českých (pražských) silnicích vydá za 200tkm po německých :wink: takže pro případné zájemce za kilometry se můžu zaručit a pečlivej přístup majitele taky :wink:
Měnil světla když nemusel. vysvětlil to a v pohodě, proto jsem mu popřál úspěšný prodej. Mě spíš přijde srandovní jak se ho pořád zastáváš, klučina umí odpovědět sám řekl bych. :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak to si byl ty kdo ho nařknul z toho ,že vlastně lže a píše hovadiny a že asi kilometry nejsou poctivé, jen díky Tvým chytrým kecům jsem se ho zastal. Pokud auto neznáš měl by ses těchto sraček zdržet :wink: já zas nesnáším lidi co píšou lidem do inzerátů sračky a zpochybňují důvěryhodnost prodejce a kvalitu jeho auta :wink:
upirveliky
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od upirveliky »

M3maniac píše:Tak to si byl ty kdo ho nařknul z toho ,že vlastně lže a píše hovadiny a že asi kilometry nejsou poctivé, jen díky Tvým chytrým kecům jsem se ho zastal. Pokud auto neznáš měl by ses těchto sraček zdržet :wink: já zas nesnáším lidi co píšou lidem do inzerátů sračky a zpochybňují důvěryhodnost prodejce a kvalitu jeho auta :wink:

Kdyby to objasnil hned, tak bych se neptal. Sám majitel označil můj argument jako podnětný a myslím, že objasnění mu pomůže při prodeji a to,že asi kilometry poctivé nejsou jsem nikdy nenapsal !! Ptal jsem se jak je schopen je doložit a on se vyjádřil, stejně jako k výměnám dílů. Právě proto že auto neznám, tak jsem reagoval, kdybych auto znal ,tak nereaguju. To je snad pochopitelné. Jen mi nedávalo smysl jak se na autě mohly posrat věci, které se poserou (teda aspoň mě se posraly) kolem hranice 250 000km. Pravda je že jsem se mohl zeptat slušněji a je pravda, že taky nesnáším když lidi píšou do inzerátů sračky, ale já si jako sračku představuju spíš komentáře typu: "libovka, kdybych na to měl, beru hned" , nebo "bejt kombík neváhám". Pokud se to majiteli nelíbí co jsem zde napsal, ať si to nechá promazat MODem. O nic nejde, já se zeptal, on odpověděl a odpověď byla přesvědčivá. Proč ty se do toho montuješ, to mi pořád nějak uniká..
lucas22

#20 Příspěvek od lucas22 »

Montuje sa do toho preto, lebo to auto doviezol a vie potvrdit kilometre. To je pochopitelne.

Myslim, ze sme aj ste si to uz vyjasnili a uz stacilo :).

Radsej by som bol, keby sa ozval pripadny zaujemca.
Odpovědět