Přesné typové označení vozidla: BMW 318i e46/m43
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 7/1998
Objem válců: 1,9
Výkon: 87kw
Druh paliva: benzin
Barva: stahlblau metalic
Počet najetých kilometrů: 240xxx km
Stav vozidla: Velmi dobry
Platnost STK: 9/12
Cena: 90000 Eko jiz zaplaceno
Popis výbavy: Klima aut., asc, 6x airbag, multifunkce +tempomat, cd changer original + radio busines CD, loketka, mlhovky, bc
Popis provedených oprav: je toho hodne tak na co vzpominam - kryty svetel,vaha vzduchu +starter davano nové od Bosche, predni ramena + spojovacky, zadni tlumice bilstein + vsechny sroubecky atd., Auto po oleji,filtrech, svickach, Prelakovan predek auta kapota, naraznik blatnik (od kaminku), celni okno origo + stiratka+ ,,torpedo,, pod oknem (rozpraskane), termostat ( zdalo se ze malo topi, tak sel preventivne ) + sem rovnou daval nove hadice Origo, remeny , naplnena klima + vycistena, zimni pneu na plechu 95% zanovní, tuto sezonu koupeny nove letni dunlopy na 16 alu. Kola krasna čistá nezničena, na karoserii vyrovnany dulky. Auto ma servisni knihu a nejezdilo nikdy!!! nikdy!!! nikam jinam nez do BMW!!! byvaly majitel servis BMW a pote jsem ho odkoupil ja jako zamestnanec BMW/mechanik. Takže auto poznalo chut pouze oleje od BMW.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: prasklý z. naraznik, 1x tahlo stabilizatoru (to jeste vyresim), cidlo hladiny oleje ( chtel jsem vymenit az s pristim servisem), Lak je v perfektni stavu na svuj věk avšak pz dvere + blatnik ma drobny skrabanec od přejícího lidu.
Kontakt: 721055926
Foto: Dodam, popripade muzu mailem zaslat.
Na auto je 100% zaruka na kilometry a puvod vozu.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady