Auto nepotřebuji prodat a nejsem v žádné finanční tísni, takže o ceně nesmlouvám.
Prodal jsem svoji 320d, auto na které jsem se byl podívat stálo za prd, takže jsem žádné neměl, ale nutně ho potřeboval a nakonec se mi dostala nabídka od známého na koupi E39 530d touring, která nešla odmítnout. Tento model v kombíku už jsem měl, kombi nevyužiji, ale někomu by se hodilo, takže nabízím tohle super auto ve skvělém stavu k výměně za 530d sedan (podmínka je originální facelift a manuální převodovka).
A nebo výměna za E46 320i, 323i, 325i, 320d 110 kW nebo 330d, pouze sedan nebo coupe. A nebo za Octavii 4x4.
Přesné typové označení vozidla: BMW E39 530d
Druh karoserie: Touring
Rok výroby: 5/2001
Objem válců: 3.0
Výkon: 142 kW
Druh paliva: nafta
Barva: OxfordGrün - zelená metalíza
Počet najetých kilometrů: 220 tisíc poctivých
Stav vozidla: dobrý, v nejbližší době bez investic
Platnost STK: 4/2013
Cena: 95 000 Kč
Popis výbavy: 6x airbag, BMW Bussines, manuální převodovka, samostmívací zrcátko, el. sedačky s pamětí, černá kůže, hliníkový dekor (přestříkané dřevo), dvouzónová digitální klima, 4x el. okna, multifunkce, tempomat, SERVOTRONIC, odnímatelné tažné zařízení WESTFALIA na 2100 kg, vyleptaný VIN na oknech
Popis provedených oprav: předěláno z vysypaného automatu na manuál v BMW ve Francii -> nová spojka, setrvák a vlastně i celá převodovka, řadí nádherně, nové tlumiče, komplet brzdy origo BMW, přední náprava, zadní ramena, všechny filtry, odlučovač oleje, oba termostaty, ježek
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: kosmetické vady, asi geometrie (nikam netáhne, ale volant není rovně), časem hardyspojka a asi přední ramena, poškozený pravý práh

Poznámka: auto bylo lehce ťuklé na PZ roh, opraveno v autorizáku ve Francii, k autu jsou tři klíče, turbo bez vůle, vstřiky v pořádku
Kontakt: mail@stepanmatl.cz nebo SZ
Foto: http://auto.bazos.cz/inzerat/13229723/B ... edacky.php