Přesné typové označení vozidla: 320i Touring
Druh karoserie: kombi
Rok výroby: 5/95
Objem válců: 1991
Výkon: 110 kW
Druh paliva: benzin
Barva: bostongrun metalic (zelená metal)
Počet najetých kilometrů: 32x xxx km (nevím teď přesně ty drobné)
Stav vozidla: viz popis
Platnost STK: 5/12
Cena: 18 000
Popis výbavy: el.zrcátka, př.okna, stř.okno, 2x bag, kožený volant a řadička
Popis provedených oprav: nová vodní pumpa Graf, vyvařena podlaha, nově obšitý volant kůží, po koupi vyměněn olej, filtr, chladící kapalina, vyměněna stahovačka okna u řidiče
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: na jaře vytekl pravý přední tlumič, koroze prahů, zadních lemů a víka kufru (klasický problém E36, bohužel nemám teď finance na řešení problému), problém se startérem (za tepla nechce vyjíždět pastorek, ale zatím pokaždé po pár pokusech nastartuje - jiný startér přidám, případně vyměním do prodeje), promáčklé zadní levé dveře, někdo do nich nacouval na parkovišti a ujel, nutná oprava ruční brzdy
Kontakt: tel. mezi 8-20 (773 685 968), SZ, mail (ppetras () centrum.cz)
Foto: viz zde: http://auto.bazos.cz/inzerat/11125320/3 ... ng-E36.php
Auto už má něco za sebou, původně jsem ho chtěl dát dohromady, jelikož motor je v dobré kondici, bohužel výpadek příjmu mi znemožnil další investice do vozidla.
Motor je v dobré kondici, nebere olej, Vanos funkční a nevydává žádné nezdravé zvuky, krásně drží volnoběh. Spotřebu mám dlouhodobě na 7,5 l/100km, což je na ten výkon myslím pěkná hodnota. Lak je v horším stavu, původní majitel nechával asi lakovat a nedopadlo to dobře a lak na některých místech popraskal
EKO poplatek zaplacen, takže přepis jen 800, STK do 05/2012. Vozidlo je spíše dělník a nebo na ND, leštěnka z něj už nebude. Ale ještě poslouží
Na zimních kolech (15" plecháče)
k vozidlu možno přidat komplet tlumiče P+Z (Bilstein) včetně prachovek, dorazů, horního uložení (Lemforder) a nových misek tlumičů předních včetně dosedacích gum pro pružiny (P.C.: 8500 za 6000), pěkného zadního víka (2000) a litých origo BMW 16" alu s letními runflat pneumatikami (5000).
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.