Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e46 330d kombi

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
morycz

#1 Příspěvek od morycz »

Prodám bělouše „Bursíkovu noční můru“
BMW e46 330D dle vin vyrobeno 12/2001 v provozu od 2002
135KW + přídavná jednotka AC Schnitzer 156KW/440NM, 5ti rychlostní manuál
Dle tacho (a vypadá to že skutečně) najeto necelých 153tis Km
STK do 5/2012
Výbava: sport sesle s dofukem bederní opěrky manuální látka, 6x pytel, 4x el. okna, el. a vyhřívané zrcátka, el. šíbr 2 polohový skleněný, digi klima, navi 16/9, tempomat, skopné zadní sesle, ski vak, zatmavovací zpětné zrcátko, ABS, DSC, CD changer, hi-fi systém 10x repro...

Stav: technicky velmi dobrý, drobné vady laku

Investice: po výměně tlumičů Bilstein B4 + horní uložení a prachovky, nové přední ramena + silentbloky, nové silentbloky motoru, nová spojka (setrvák je jako nový), nový vlnovec, nová baterie, nové komplet přední brzdy s čidlem, nové zadní desky s čidlem, nový alternátor, nové klínové řemeny, LSD diferák torsen s olejem, loni měněna chladící kapalina, brzdovka, servo olej...
Výměna navi MKIII za MKIV s češtinou od KamilaFKH + mapy s radarama 2010, tónovaná okna předek propustnost 72% zadek propustnost 22%, od Kamila dále nahráno US dení svícení, blinkry po odemčení, zátěžová dečka spolujezdce. AE ccfl bílé, leštěný hliník kroužky v budíkách, výměna lišt v interiéru za alu cube antracit, přední origo Mpaket 2 nárazník s mlhovkama, BT HF Nokia...

2 sady alu kol:
léto replika M135 v 17“ se zánovním pneu 225/45R17 Pirelli Pzero nero 94W
zima origo 73 17“ se zimním pneu 205/50R17 tak na tuhle zimu 2x 7mm GY a 2x 5mm DunlopM3.

Za mě mělo auto max. péči, po zakoupení při 90tis Km jsem vyměnil veškeré náplně, servo, brzdová kapalina, klima, žhavicí svíčky, palivový filtr atd.
Olej měněn po 15tis, palivový filtr po 45tis (je tam 2hý, další by se měl vyměnit při 180tis Km)
Nechal jsem vykuchat katy, zaslepil jsem EGR a vyčistil sání, auto jede jak z praku a zelený ať si trhnou. Při té příležitosti jsem nechal zkontrolovat turbo a je jak nové.
2 rychlost točí cca 5000ot./min = 80km/h
3 rychlost točí cca 5000ot/min = 140km/h
4 rychlost 4600ot/min = 200+ km/h - bohužel jsem to nemohl vyzkoušet do konce :cry:
5 rychlost ????
Přez veškeré úpravy auto projde bezproblému STK i emisema jediná e46 330d se samosvorem v ČR :wink:

U DTomíka mám, zamluvený nově pošitý Mvolant, snad už tento týden popř. v příštím budu posílat volant na výměnu a zároveň nechám udělat i řadičku Mpaket, pro rejpaly, mám agresivní pot (Pacient může potvrdit) a řadičku co jsem dostal od Misaka85, která měla najeto cca 70tkm, jsem sežral za cca 5tkm až na plast... Zároveň jsem domluvený s Trhyym na výměnu čelního skla, stejně jako u DTomíka snad tento týden, popř. v příštím týdnu. Byl jsem i mezi zájemci u Kurýra.66 na vzpěru, ale tu už asi bohužel nezvládnu...

K autu je 3x klíč a místo servisky mám na většinu dílů fatkury popř. ověření výměněných dílů je možné pouhým okem, ale pokud by někdo na servisce trval tak za příplatek 1000Kč ji mohu obstrarat ;)

Za autem si stojím a poskytnu záruku 6měsíců, nebo 15tis Km, více informací osobně, nebo při prodeji.

Auto není žádná opravená zbořenina, bylo nebourané, za mne 2 kolize 1) na parkovišti V golf pravé zadní dveře a blatník. 2) nedání přednosti fábie poškrábaný přední nárazník, pak ještě od někoho koule na přední RZ a původní nárazník.

Čerstvě po výměně oleje a filtru

Cena: s ohledem na vady laku 240000Kč pokud se mi nějakým záhadným spůsobem povede vady laku odstranit cena bude 250tKč

foto:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek