Prodam svoje zlaticko, bmw 323i
rv. 96, 125kw, najeto cca 160kkm
Auto je bez jedine vady, za to rucim. dovezeno z nemecka, kompletni servisni knizka, v poslednim roce nainvestovano prez 60k. Kopmlet nove naplne a filtry [olej motor, olej prevodovka, olej diferak, chladici kapalalina, brzdova kapalina, vzduchovej filtr, kabinovy filtr, olejovej f., palivovej f. atd atd..], nove svicky, kopmlet nove brzdy - vpredu drazkovane kotouce ate, nova spojka, nove 16" hliniky + nove pneu 225/50/16 najeto na nich cca 1500km [porizovaci cena 20.000], radio s cd a mp3, nova hlavice radici paky orig bmw, zimni pneu, nove cidla na ABS, nove motorky na naklapeni svetel atd atd atd.... oprav byly spousty a auto je ted ve 100% stavu. staci nasednou a jezdit..
vybava: klimaautomatik, el zrcatka, el okna, tazny orig bmw, BC s check kontrolem, mlhovky, PDC, alarm, sportovni dvouvyfuk [4 nerez koncovky] nadhernej zvuk [a to neni kec protoze chci prodat auto, ale je to pravda.. auto nadherne brumla]
Je to pro nekoho kdo se chce svezt bez dalsich investic, ne pro nekoho kdo ma cerstve papiry a chce levnou mrcinu na zavodeni s golfama. Ale jak rikam, auto je jako z fabriky. Kdyz jedu a neco se mi nezda, tak hned rozeberu a kontroluju. kdyz vidim ze to neni jak ma byt, hned menim na NOVE. zadne praseciny, zadne bazarove nebo srotistove dily. vecne stoji v garazi, aby na nej neprselo. 2x do roka mazu vsechny gumy a plasty silikonovou vazelinou, aby zustali pruzne. Uz jsou na nem stovky hodin prace, proste lestenka..
cena kolem 150.000
Pokud bude zajem, pridam fotky.
Jestli vas neco zajima piste na mail nebo do icq.
Neni problem osobni setkani, prohlidka, svezeni..
na zaver duvod prodeje -> chci prejit na e38 740i
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 323i -> LEŠTĚNKA
Ahoj, myslím že bych měl zájem. Mohl by jsi mi prosím poslat fotky na můj email: jan.matus@email.cz
Díky moc
Díky moc