Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 coupe díly

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
peerzak

#1 Příspěvek od peerzak »

ahoj chlapy :wink: mám tu na prodej komplet e36 coupe. Ta kastle je v suprovym stavu bez koroze a má ještě rok technickou, normáně s papírama IS 318. zadní nárazník tam je normální ne m3, ten už mám na svym :D :wink: na autě neni přední nárazník, levej blatník, přední maska a levý světlo. Chybí výfuk a motor. Včera jsme to přitáhnul z olomouce, protže mi moje drahá polovička poslala bavíka pod svodidla na levej předek :) takže ted skládám :) A ceny nabídněte, chci jen aby se mi zaplatilo lakování, nechci na tom vydělat :)) foto : http://peerzak.rajce.idnes.cz/bmw_e36_coupe_dily/
peerzak

#2 Příspěvek od peerzak »

mimochodem, můžete se kouknout taky na mýho bavíka :))
Johnys

#3 Příspěvek od Johnys »

hehe, no pro tohoto jsem chtěl taky jet. sháněl jsem něco na díly, protože mám taky rozbitej předek od svodidel, ale dívám se na fotky, že je to teda kus šrotu
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Čaues, ty boční M lišty na tom jsou?
peerzak

#5 Příspěvek od peerzak »

no jako podvozek je v dobrym stavu, tapecy taky, a kroserie je netknutá, ani známka rzi :idea: a ceny mi prosím nabízejte. Hlavně to auto bylo NAPADENO TUNEREM :lol:
Odpovědět