Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nástupní osvětlení - LED logo BMW
Ahojte,
prodám tzv. ghost LASER logo BMW, žádný laser tam není, ale cree dioda.
ilustrační video: http://www.youtube.com/watch?v=Z4_XebIJ ... re=related
(pochopitelně tam bude logo BMW a ne das auto)
Cena:
osobní převzetí Praha 6: 700,-
platba předem na účet: 750,- (i s poštou)
sada obsahuje 2 světýlka a vrták pro přesnou díru (nicméně je možno u některých aut namontovat i bez vrtání, místo původního osvětlení)
Rozměry: výška 65,5mm, největší šířka 27,8mm, zbytek těla 21,9 mm, potřebný montážní otvor: 24 mm
Kontakt: SZ
prodám tzv. ghost LASER logo BMW, žádný laser tam není, ale cree dioda.
ilustrační video: http://www.youtube.com/watch?v=Z4_XebIJ ... re=related
(pochopitelně tam bude logo BMW a ne das auto)
Cena:
osobní převzetí Praha 6: 700,-
platba předem na účet: 750,- (i s poštou)
sada obsahuje 2 světýlka a vrták pro přesnou díru (nicméně je možno u některých aut namontovat i bez vrtání, místo původního osvětlení)
Rozměry: výška 65,5mm, největší šířka 27,8mm, zbytek těla 21,9 mm, potřebný montážní otvor: 24 mm
Kontakt: SZ
- Přílohy
-
- 220920121106.jpg (74.9 KiB) Zobrazeno 1561 x
-
- 220920121105.jpg (80.02 KiB) Zobrazeno 1561 x
-
- 220920121102.jpg (88.05 KiB) Zobrazeno 1561 x
pár postřehů:
- cena je pevná. Troufám si říct, že to prodávám nejlevněji u nás. Na aukru je cena téměř dvojnásobná. Opravdu neslevím, ani při odběru více kusů.
- pokud se rozhodnete pro poštu, platí cena 750,- Kč za jedno balení i při více kusech. Posílám doporučeně. Pokud vám opravdu jde o ušetření těch 20,- Kč, máte smůlu. Normálním balíkem posílat nebudu, chci mít doklad o poště, nemíním se posléze s někým dohadovat, jestli jsem to poslal, nebo ne.
Respektujte prosím tento text, jinak zbytečně okrádáte o čas jak mě, tak sebe. Děkuji. Tom
- cena je pevná. Troufám si říct, že to prodávám nejlevněji u nás. Na aukru je cena téměř dvojnásobná. Opravdu neslevím, ani při odběru více kusů.
- pokud se rozhodnete pro poštu, platí cena 750,- Kč za jedno balení i při více kusech. Posílám doporučeně. Pokud vám opravdu jde o ušetření těch 20,- Kč, máte smůlu. Normálním balíkem posílat nebudu, chci mít doklad o poště, nemíním se posléze s někým dohadovat, jestli jsem to poslal, nebo ne.
Respektujte prosím tento text, jinak zbytečně okrádáte o čas jak mě, tak sebe. Děkuji. Tom