Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Bixenon světlomety X3 facelift, NOVĚ bixenony X5 E53

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
caknakis
Klubové ID: 3068

#1 Příspěvek od caknakis »

X3 facelift, jsou jeden rok stará, včetně všech jednotek a výbojek, kompletně osazená. Byla rok zpátky pořízena v BMW Invelt, žádné zkušební, nebo nepovedené světla z AL lightning :-) Výbojky jsou starší, jedna už je trošku načnutá, za příplatek mohu dodat nové. Důvodem prodeje je, že se koupily nové bixenony, ale adaptivní.

Cena světel včetně všech jednotek, žárovek, výbojek a montážních držáků dohodou....

Dále tu mám nově postavená, kompletně zrepasovaná světla na X5 E53 před face.
Světla mají nové štelovací prvky, rozleštěné plexi a především namontovaný bixenon Hella 3. generace. Oranž. blinkr.

Ceny:
- 5000,- Kč výměnou za Vaše staré světla (mohou mít poškozené štelovací prvky, vypálené čočky, poškrábané),
- možnost za příplatek 1000,- Kč instalovat projektor Hella 4G.
- 7500,- Kč tak jak leží a běží. Světla nejsou osazená.

Kontakt: SZ, případně mail: praguemarina@email.cz
caknakis

#2 Příspěvek od caknakis »

:Kapela:
caknakis

#3 Příspěvek od caknakis »

:wink:
Dettektorr

#4 Příspěvek od Dettektorr »

Tak i já jsem využil služeb kluků na svojí 39. Světla jsem měl sice dost dobře svítící a tak jsem až takový rozdíl nečekal. O to větší bylo moje překvapení, když jsem v 1 ráno odjížděl. Rozdíl se nedá popsat. U mě proběhla výměna čoček za G4 bixenon + tyčky + nový kryty. Když sjem viděl s jakou odborností a péčí se tomu věnovali, tak nezbylo než smeknout a to to původně vypadalo, že to vůbec nepůjde mám totiž světla, která byla vyrobrna v letech 2005 - 2007 a ty jsou přilepené nikoli tmelem, ale gumou a takovej oprc s jejich rozebráním jsem nikdy neviděl. Kluci mě už od začátku přesvědčili o tom, že naprosto rozumí tomu, co dělají. Teď to svítí tak, že nová auta můžou jen tiše závidět. Btw oprava trvala díky zkurvenosti rozdělání světel cca 8 hodin a za celou dobu bych řekl, byla na místě fajn atmosféra. Kluci DĚKUJU VÁM.
Odpovědět