No to představu mám no, musí člověk sehnat někde kde tolik nestojí. Taky neřikám že to je cena konečná, taky mám na začátku napsáno ať cenu nabídnete. Ale na druhou stranu mi příjde až vtipný když mi někdo napíše že mi dá maximálně 3000 Kč....
ridic píše:No to představu mám no, musí člověk sehnat někde kde tolik nestojí. Taky neřikám že to je cena konečná, taky mám na začátku napsáno ať cenu nabídnete. Ale na druhou stranu mi příjde až vtipný když mi někdo napíše že mi dá maximálně 3000 Kč....
jo 3tis je dobrej vtip ,musíš si zvyknout na to že tady na klubu je to samej vtipálek
tak teď jsem byl v BMW pro nějaký díly a ptal jsem se jen tak mimochodem na skla do M zrcátek. Takže normální sklo ( ne sférické) jedno stojí 9000 s DPH takže obě krásnejch 18 000 Kč. To jsem jako fakt čuměl
Viking píše:tak teď jsem byl v BMW pro nějaký díly a ptal jsem se jen tak mimochodem na skla do M zrcátek. Takže normální sklo ( ne sférické) jedno stojí 9000 s DPH takže obě krásnejch 18 000 Kč. To jsem jako fakt čuměl
To je síla no... měl si se je ještě zeptat kolik stojí ty zrcátka, to by mě taky zajímalo
Viking píše:tak teď jsem byl v BMW pro nějaký díly a ptal jsem se jen tak mimochodem na skla do M zrcátek. Takže normální sklo ( ne sférické) jedno stojí 9000 s DPH takže obě krásnejch 18 000 Kč. To jsem jako fakt čuměl
To je síla no... měl si se je ještě zeptat kolik stojí ty zrcátka, to by mě taky zajímalo
Hele to jsem se už neodvážil nemyslel jsem to tak abych ti řekl že za ně chceš moc a doufam že jsi to ani tak nevzal ale jenom se mi to zdálo zajímavý a hlavně hustý vem si že by ti někdo na parkovišti urazil felicií zrcátko a pak by ti řekl, dyť je to jenom zrcátko zrcátko který stojí jako jeho dvě auta. No je to hrozná darda to každopádně ale výsledný efekt na autě je MASAKR!!!!!
ridic píše:No já právě koukal a žádný originál jsem nenašel, jen nějaký AC Schnitzer a ty stály myslím 12000,-...
Já mám taky ty Schnitzery právě. M5 zrcátka tu prodával kadous a taky TT, dá se říct že za stejnou cenu se sklama jako ty chceš bez nich. Jeden dokoce ještě levnějc. Zjistím jestli si dovedu sehnat sklíčka a dám vědět, když by byla cena nějaká rozumná tak bych si je i vzal. Holt bez skel je to naprd.