Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spinací skřinka na E34 525 tds rok vyroby 1992

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Archon

#1 Příspěvek od Archon »

Ahoj schanim celou spinací skřinku i s držakem od sloupku řízení i se zamkem a kličema a k tomu i startovací spinač,(proste cele zapalování kolem tyče řízeni) plus zamky přednich dveří a kufru. Je to na E34 525 tds lae u všech motorizaci by melo jit to same rv.1992 (použitelné do roku 1994)
Strosek

#2 Příspěvek od Strosek »

Archon píše:Ahoj schanim celou spinací skřinku i s držakem od sloupku řízení i se zamkem a kličema a k tomu i startovací spinač,(proste cele zapalování kolem tyče řízeni) plus zamky přednich dveří a kufru. Je to na E34 525 tds lae u všech motorizaci by melo jit to same rv.1992 (použitelné do roku 1994)
mám vše okolo tyče řízení + tyč řízení

zámky ve dveřích nemám, ty by sis musel nechat přestavět podle klíčku( stejně bys tam musel lézt kvůli montáži nových zámků a nebo naopak - podle tvého klíčku co máš teň nechat přestavět zámek v zapalování, což by bylo nejsnadnější řešení

Obrázek
Archon

#3 Příspěvek od Archon »

už jsem sehnal komplet sadu i s dvernima zamkama ja prave potrebuji i dverni zamek protože mi funguje jen jeden ale diky :)
Odpovědět