Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
sháním pár věciček na e36
-
- Klubové ID: 1397
foto a cena? - s2000h@seznam.czpaveld píše:Rozpěrnou tyč mám, novou nikdy nepoužitou. Je na auto bez ASC klapky. Dvojitá, nejspíš hliníková.
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Já s tím taky moc zkušenost nemám, jen vim že u M50/M52 pokud je klapka ASC, tak většině rozpěr překáží a je potřeba sehnat tu, která klapce vadit nebude. Ta ode mě je do auta bez ASC.
Dvojitá podle mě musí být bytelnější, navíc je z jednoho kusu - neni sešroubovaná. Co jsem tak našel na netu, tak dvojité rozpěry jsou cca od 3000.- nahoru, tak si myslim že budou lepší.
Dvojitá podle mě musí být bytelnější, navíc je z jednoho kusu - neni sešroubovaná. Co jsem tak našel na netu, tak dvojité rozpěry jsou cca od 3000.- nahoru, tak si myslim že budou lepší.
-
- Klubové ID: 1397
upřímně se mi víc líbí jednoduchost těch jednoduchejch a nejlépe leštěný hliník, ale musím nejdřív zjistit jestli mám tu klapku nebo ne... je to u servisáka, mám to nově tak nvm...ozvu se díkypaveld píše:Já s tím taky moc zkušenost nemám, jen vim že u M50/M52 pokud je klapka ASC, tak většině rozpěr překáží a je potřeba sehnat tu, která klapce vadit nebude. Ta ode mě je do auta bez ASC.