Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

tlumiče

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Petr55 Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 2485

#1 Příspěvek od Petr55 Člen Klubu »

Zdravím, dokáže někdo sehnat nové tlumiče BOGE, tak jako jsou tady nabízeny uz třeba bilstein?
martas11
Klubové ID: 2434

#2 Příspěvek od martas11 »

Ono by to třeba chtělo napsat,jestli je chceš na auto,nebo třeba na motorku :D
Petr55 Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Petr55 Člen Klubu »

:-), je to na 530i e39, Mtechnik II, presne bych napsal i cislo dilu, pokud by to nekdo dokazal sehnat za rozumnej peniz. Uz jsem dostal nabidku na bilstein B8, ale radsi bych origo, samozrejme zasadni roli hraje i cena no :-(
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MattyX Moderátor »

no nechci kecat , ale pod nazvem BOGE se už u e39 neobjkevovali , tam už to jsou SACHSY ;) a chceš na komplet auto , a nebo jen předek či zadek ? sedan či tour ? mají rozdílné... když mtechnic tak počítám že budeš chtít sachs advantage :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Petr55 Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Petr55 Člen Klubu »

:-), jo, je pravda ze boge je ted vlastne sachs. Ano, na strankach sachsu jsou pod nazvem advantage, no me je defakto jedno, co jsou za typ, hlavne aby sedelo to cislo, proste aby to byli ony. Byli mi nabidnuty B8 os bilstein za rekl bych velmi priznivou cenu, v bawroaku nevi co by chteli za ty boge/sachs, kdyz je nekdo sezene rozumne, vemu je. Je to na sedana, original Mpaket a je to varianta m sport suspension 2, na cely auto a k tomu bych asi i pruziny vymenil. Ty vyrabi pro BMW kdo, vite to nekdo? Diky.
Strosek
Klubové ID: 2567

#6 Příspěvek od Strosek »

Petr55 píše::-), jo, je pravda ze boge je ted vlastne sachs. Ano, na strankach sachsu jsou pod nazvem advantage, no me je defakto jedno, co jsou za typ, hlavne aby sedelo to cislo, proste aby to byli ony. Byli mi nabidnuty B8 os bilstein za rekl bych velmi priznivou cenu, v bawroaku nevi co by chteli za ty boge/sachs, kdyz je nekdo sezene rozumne, vemu je. Je to na sedana, original Mpaket a je to varianta m sport suspension 2, na cely auto a k tomu bych asi i pruziny vymenil. Ty vyrabi pro BMW kdo, vite to nekdo? Diky.
Napíšu ti, jak bych postupoval já, kdybych to chtěl mít super.
- je mi to celkem jedno, protože, když bych se do takový věci pouštěl já, tak bych musel vyměnit všechno :twisted: hlavně všechny silentbloky,...

Pružiny bych si nechal vyrobit na zakázku, přesně podle toho co bych chtěl, potřeboval. Už jsem to jednou nechal dělat. Jen na zadek mě to vyšlo snad na 4500,-.

Tlumiče bych koupil rozhodně Bilstein.

SACHS s označením Advantage jsou vždy pro podvozek M-Technik.
Kterej už u třeba 15 let starýho auta není tím M-Technikem, který je napsaný v ETK.

SACHS asi nejsou žádný šmejdy. Ale Bilstein je podle mě lepší značka.
To co vyrobí SACHS pro trh s náhradními díly bude určitě jiná kvalita ( horší ) než to co vyrobí na základě drsných požadnavků pro BMW.
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Petr55 píše::-), jo, je pravda ze boge je ted vlastne sachs. Ano, na strankach sachsu jsou pod nazvem advantage, no me je defakto jedno, co jsou za typ, hlavne aby sedelo to cislo, proste aby to byli ony. Byli mi nabidnuty B8 os bilstein za rekl bych velmi priznivou cenu, v bawroaku nevi co by chteli za ty boge/sachs, kdyz je nekdo sezene rozumne, vemu je. Je to na sedana, original Mpaket a je to varianta m sport suspension 2, na cely auto a k tomu bych asi i pruziny vymenil. Ty vyrabi pro BMW kdo, vite to nekdo? Diky.
na předky potřebuješ 556 834 - 4599,-/ks , zadní 170 857 - 4899,-/ks , je to drahý jako čert ty Sachsy :( Bilsteiny tě vyjdou lepe , ale tam je pro tebe zbytečný brát variantu B8 která má skrácenou pístnici , ne seriový mtechnic podvozek stačí varianta B6 ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Petr55 Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Petr55 Člen Klubu »

Hmmm, tak dekuju za rady. Samozrejme silentbloky bych taky casem udelal, momentalne tam nic nemlati, to bych ani nedopustil, ale proste citim, ze to uz neni uplne ono a tak se pomalu poohlizim po reseni. Osobne si potrpim na serii, respektive jak rikam, fabriku, proste z principu, 530i neni zadnej trhac, ani sportak, neni treba aby to sedelo jak nejaka placka, nebo M3 a bylo to tvrdy jak krava, me ty nase silnice vytacej uz takhle dost, natos jeste neco sportovnejsiho, to by me uz svihlo, ale zase nechci zadnou rozevlatou pramici na mori :-). Ten Mtechnik, kdyby byl novej, neboli vse vymeneno, tak by mi to myslim si naprosto vyhovovalo. Pokud jde o sachs, verim, ze ty pro ne BMW vyrobeny nebudou uplne stejny, teda dneska s tou kvalitou, nevim nevim, ale driv to asi byl rozdil. Idealne kdyby mi nekdo dokazal sehnat ty co tam mam, nejakej tajnej droj z BMW :-D. Jinak MattyX, podle te ceny sachsu to jeste ujde, vychazi to dejme tomu na 20, B8 co mi byli nabizeny, by vysli na 16500, B6 zatim nevim, ale original v bawu by vysli ty varianty sport suspension 2 na asi 28, magori. Rikam, jsem ve fazi hledani, kdo by co sehnal za kolik, ale kozu drncavou vylozene z toho nechci, tak se bojim tech bilsteinu trochu, ael cena je velmi prizniva...
Odpovědět