Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Koupím na e34 mechanismus zavírání nádrže(dvířek)

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
haCR
Klubové ID: 3390

#1 Příspěvek od haCR »

Zdravím, koupím na e34 mechanismus zavírání nádrže(dvířek) . Neválí se někomu nerozbitej? Nejlíp Brno a okolí. Díky za nabídky.
Strosek
Klubové ID: 2567

#2 Příspěvek od Strosek »

haCR píše:Zdravím, koupím na e34 mechanismus zavírání nádrže(dvířek) . Neválí se někomu nerozbitej? Nejlíp Brno a okolí. Díky za nabídky.
Jestli myslíš ten plastovej "pant". Tak ten se asi nikdy nepodaří při demontáži nerozbít.

V BMW stojí novej do 200,- ( asi 170,- )
haCR
Klubové ID: 3390

#3 Příspěvek od haCR »

Byl jsem se ptát ve Brně-slatině v Renocaru a chcou za něj nějak 400 bez DPH, proto sháním jinde, takový nekřesťanský prachy jim nedám za kus plastu...za 200 bych ho bral všema deseti:)

Pokud se povede to někomu vymontovat a neurvat žádnej zobáček, beru ho, pozn. Spěchá.
Strosek
Klubové ID: 2567

#4 Příspěvek od Strosek »

haCR píše:Byl jsem se ptát ve Brně-slatině v Renocaru a chcou za něj nějak 400 bez DPH, proto sháním jinde, takový nekřesťanský prachy jim nedám za kus plastu...za 200 bych ho bral všema deseti:)

Pokud se povede to někomu vymontovat a neurvat žádnej zobáček, beru ho, pozn. Spěchá.
To se asi nikomu nepovede - je to tak udělaný, že bez poškození se to nedá demontovat. :roll:

Ale máš pravdu - volal jsem do BMW a ty šmejdi to zdražili. Já to kupoval ještě za cca 170,-

A teď za to chtěj 341,- bze DPH.

NJN, ale z hovna se to vyrobit nedá. A bez toho to nejde. Asi to budeš muset koupit nový.

Je to tento díl:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=25

pozice 4, že.
Odpovědět