Chci přední a jen origo m-paket na 6 válce (mám 525d sedan 2001).
Samozřejmě musí být v pořadku a s co nejmenším nájezdem km!!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupím přední pružiny na E39
-
- Kontaktovat uživatele:
Muzu se jen zeptat, proc je nekoupis original novy? Ja jsem to resil pred pul rokem a ty co jsem tam mel - hamba mluvit.
Bylo ale zajimavy, ze kdyz jsem ty pruziny dal vedle sebe, ta stara mela jen o 0,5cm nizsi, ale na aute to delalo nekolikrat vic.
Proc to pisu, origo to nestalo svet a nemusel jsem resit, ze po docela slozity vymene to nebude ono (jedna bude vic a druha min nebo obe na houno) a budes resit slozitou reklamaci u prodavajiciho. Tohle beru za spotrebak a kupovat neorigo a nebo pouzitou (uz jen k ty slozitosti vymeny, tlumic dolu, rozdelat, pruziny ztahnout, no hnus) bych se na to vy...
Bylo ale zajimavy, ze kdyz jsem ty pruziny dal vedle sebe, ta stara mela jen o 0,5cm nizsi, ale na aute to delalo nekolikrat vic.
Proc to pisu, origo to nestalo svet a nemusel jsem resit, ze po docela slozity vymene to nebude ono (jedna bude vic a druha min nebo obe na houno) a budes resit slozitou reklamaci u prodavajiciho. Tohle beru za spotrebak a kupovat neorigo a nebo pouzitou (uz jen k ty slozitosti vymeny, tlumic dolu, rozdelat, pruziny ztahnout, no hnus) bych se na to vy...
- Risa525
- Klubové ID: 2231
origo nové koupit nemohu jelikož mám vzadu weitec -2 + origo tlumiče viz odkazKillingman píše:Muzu se jen zeptat, proc je nekoupis original novy? Ja jsem to resil pred pul rokem a ty co jsem tam mel - hamba mluvit.

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... 66#1134766