Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E34 sedan zadni svetla "M" bilej blinkr

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Bohhy »

Zdravim, koupim zadni svetla na E34 sedan s bilym blinkrem. Pokud mozno origo. Popripade mohu vymenit za cela cira + doplatek
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Bohhy »

Nebo aspon rada kde koupit za rozumno. Bojim se, ze kdyz koupim jen ty kraje co se prodavaj na netu a dam je k origo zaslim stredum, tak to bude znatelnej rozdil v odstinu a toho se chci vyvarovat.
ARMAN

#3 Příspěvek od ARMAN »

maji je v kelly http://eshop.autokelly.cz zrovna na ně maji akci dle katalogu
Rendis
Klubové ID: 286

#4 Příspěvek od Rendis »

ARMAN píše:maji je v kelly http://eshop.autokelly.cz zrovna na ně maji akci dle katalogu
ale jen pravé :(
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
ARMAN

#5 Příspěvek od ARMAN »

aha to tam pravě nepišou ale tušil jsem že bude zrada :D stejně aspoň prava je za půl
Kail
Klubové ID: 1612

#6 Příspěvek od Kail »

Kupoval jsem jen ty krajový Depa,měl jsem taky strach že tam bude rozdíl v odstínu naproti těm starým značně opoužívaným na kufru,ale bylo to v pohodě,takřka neznatelný.

To je taky dost že jsi se rozhod tu svojí odtuzit,bude další krasavice do klubu :wink:
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Bohhy »

Kail píše:Kupoval jsem jen ty krajový Depa,měl jsem taky strach že tam bude rozdíl v odstínu naproti těm starým značně opoužívaným na kufru,ale bylo to v pohodě,takřka neznatelný.

To je taky dost že jsi se rozhod tu svojí odtuzit,bude další krasavice do klubu :wink:
Tak to je supr, hned objednavam jen ty kraje a je vyrizeno. Dik

A co se tyce toho tuningu..... nelituju toho ze jsem to delal, ale sem zaroven rad, ze sem vsechno delal tak abych to mohl zase vratit do origo stavu a jen pouzivat :-)
Holt kazdej sme si tim museli projit. Ted uz mam na hrani zavodnicku a tam se muzu vyradit :-D

A jinak koukam, ze mame dost podobnej vozovej park. Prichoplaz + offroad :-D
Kail
Klubové ID: 1612

#8 Příspěvek od Kail »

Jj,máš recht,taky jsem cpal na e34 do světel kroužky,černou masku apod.,abych to vzápětí odstranil a dával vše origo jak to bylo.Jediný co člověka trošku mrzí je že to všechno stálo peníze a přitom to bylo vlastně k ničemu :D

Co máš za offa?

Já se teď trápím jen s Merglem,Lanďáček šel přes budku.Ale koukám po kastli...
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Bohhy »

Jojo svata pravda, jediny k cemu to bylo tak utopeny penize, ale co zijeme jen jendou :-)

Ja sem donedavna mel aro 240ku s tuhejma naprava, automatickejma uzaverkama a motorem z Avie, byl to splhoun, ale na dalky to moc nebylo, tak sem presedlal na Wranglera YJ a toho ted pomalu renovuji. Je na tom supr, ze je na to spousta veci v USA za docela pakatel, takze jen ten dovoz, ale to mam moznost.

Jinak skoda 80ky, holt nekdy se stany, taky sem si uz parkra oprel bucek o zem, ale na strechu sem jeste nesel. Holt vsichni vime jak to v terenu chodi a je to vsechno jen o hodine jezdeni a tejdnu opravovani :-D
Odpovědět