Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e46/39 facelift na díly - sedačky v el. = konektory!!!

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
noname
Klubové ID: 2290
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od noname »

Zdar, sháním konektory (samce s kusem kablu) do el sedaček e39 pofejs, tuším že tam pasůjí i z e46.... Kdo by oželel "celý" tolik potřebný svazek z auta za rozumné prachy, tak bych si jej vzal...
ericV8
Klubové ID: 1858
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ericV8 »

noname píše:Zdar, sháním konektory (samce s kusem kablu) do el sedaček e39 pofejs, tuším že tam pasůjí i z e46.... Kdo by oželel "celý" tolik potřebný svazek z auta za rozumné prachy, tak bych si jej vzal...

A jedna specialní prosba, sháním černou koženku z řidičových dveří e39 z víčka bagu (vystřelený)
A potřebuju taky páčku otevírání přední kapoty.

Kdyby se někomu doma válelo toto smetí, tak budu rád když napíše :)
taky sem shanel. Menil jsem v E39 sedacky predfl za M5 fl ... a konektory mam z e46, jsou stejny. zluty potvory ...
noname
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od noname »

uplně maga aktuáááááááááál :!
noname
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od noname »

ericV8 píše:
noname píše:Zdar, sháním konektory (samce s kusem kablu) do el sedaček e39 pofejs, tuším že tam pasůjí i z e46.... Kdo by oželel "celý" tolik potřebný svazek z auta za rozumné prachy, tak bych si jej vzal...

A jedna specialní prosba, sháním černou koženku z řidičových dveří e39 z víčka bagu (vystřelený)
A potřebuju taky páčku otevírání přední kapoty.

Kdyby se někomu doma válelo toto smetí, tak budu rád když napíše :)
taky sem shanel. Menil jsem v E39 sedacky predfl za M5 fl ... a konektory mam z e46, jsou stejny. zluty potvory ...

čeká mě něco podobného, jen s tím rozdílem, že já tam mám teď manuály :( takže dodělat el..... a samozřejmě sehnat ty samce :d
Odpovědět