Mužu poprosit aby mi nekdo ukazal jak vypada zadní náraznik do m3 bez lišt? Dva prodejci ho mají,ale nikde jsem ho nenašel jak vypada všude jen z lištama. Předem děkuji.
Tak to jsem zrovna nemyslel Jen by mi bylo řečeno,že original cupe,je uplne bez lišt. jako že tam vubec nikdy nebyli a je to nejak zahlazene,tak jestli to nekdo neslysel, i podle etky tam jsou. Jsou to nejaky kopije nebo co?
Kuba_83 píše:Tak to jsem zrovna nemyslel Jen by mi bylo řečeno,že original cupe,je uplne bez lišt. jako že tam vubec nikdy nebyli a je to nejak zahlazene,tak jestli to nekdo neslysel, i podle etky tam jsou. Jsou to nejaky kopije nebo co?
nj tak to jsi mě volal dnes ty, musíš příště říct že na e36 a ne na e46, já mluvil o e46 coupe nárazníku ten lišty nemá oproti ostatním...
Na e36 maj lišty všechny verze.
Kuba_83 píše:No asi jo. Ono je to nahoře napsaný,tak ja už nevím jak jinak bych to měl dat vedet že shánim zadní nárazník M na e36 cupe.
ty asi nechápeš dál moc bych řekl, mluvil jsem o tom rozhovoru po tel. to co jsem ti psal sem to platí!
tzn. MÁM NA E36 ZA 2500,- ORIG. BMW! cena je za holý pokud by jsi chtěl tak mám i lišty a difuzor