Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
na E34 díly předek,SPĚCHÁ
-
- Kontaktovat uživatele:
koupím následující díly...
!!!!!!!Vše musí byt nepoškozené a v co nejlepším stavu!!!!!!
-ostřikovače světel na nárazník(pouze to co je na narazniku..),absolutně nepoškozené a komplet s tryskami
-mřížky kolem světel pro ÚZKOU masku,pouze top stav,černé,bez čehokoli ulomeného nebo praklého,pouze obě najednou.
SPĚCHÁ to.. nabídky prosím do SZ nebo na 775 657 756 (klidně sms)
!!!!!!!Vše musí byt nepoškozené a v co nejlepším stavu!!!!!!
-ostřikovače světel na nárazník(pouze to co je na narazniku..),absolutně nepoškozené a komplet s tryskami
-mřížky kolem světel pro ÚZKOU masku,pouze top stav,černé,bez čehokoli ulomeného nebo praklého,pouze obě najednou.
SPĚCHÁ to.. nabídky prosím do SZ nebo na 775 657 756 (klidně sms)
xdentist píše:ta mensi je na kapalinu pro intenzivni ostrik skla,se svetly to nesouvisi,kdyz jsou na aute ostrikovace svetel tak je na te velke nadobce jeste jeden motorek zhruba v pulce.
Když jsou na autě ( E34 ) ostřkovače světel, tak je ještě jedna nádržka u nárazníku - ta je propojená s "hlavní nádržkou" = do ni samotný se kapalina neleje a v ní je motorek se dvěma vývodama.
Kdyby jsi chtěl, mám origo hadičky z nárazníku, je to i s takovou spešl propojkou, ta se rozpojuje, když se sundavá nárazník.
Jinak ty ostřikovače - hlavních světel i mlhovek jsem ještě nikdy neviděl v super stavu - jednou jsem je scháněl. Vždy na nich něco bylo ( viděl jsem jich aspoň 20 ). Nakonec jsem koupil nový ( cca 700,- ) aspoň ty pro mlhovky, protože se mi stalo, že v zimě mi z jednoho dokoupenýho starýho vytekla kapalina = úplně všechna - i pro ostřik čelního skla. To bylo docela na hovno.