Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

(neplatné - smazat) (5||3)30XDta

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
toretto
Klubové ID: 449

#1 Příspěvek od toretto »

Ahoj,
nabídněte prosím

E46 touring, E61, E91, E53 nebo E83 s
motorem 3.0D (150kW a více), automatem a pohonem 4 kol.
Jen slušný stav, se slušnou výbavou a rozumným nájezdem do 250tis Kč

Díky
toretto

#2 Příspěvek od toretto »

není? když to bude stát za to najde se i více peněz ;)
toretto

#3 Příspěvek od toretto »

:?

nevi někdo, proč jsou všechny BMW čtyřkolky kolem 250k jen na Moravě?
toretto

#4 Příspěvek od toretto »

nikde na prodej čtyřkolka v kombiku s třílitrovým motorem do 250t Kč?
E46, E61, E91..?
toretto

#5 Příspěvek od toretto »

:?:
toretto

#6 Příspěvek od toretto »

stále aktuální.. :!:

sháním auto, které bude splňovat následující..
BMW x(4x4), 3.0d (>150kW), t (touring), a (automat)
E61, E46, E91 (seřazeno dle priority)
cena do 300.000Kč
rozumný stav a nájezd
slušná výbava

začínám propadat beznaději - i za 300tis Kč jsou to auta, která mají zásadní funkční vady nebo to jsou otřískané šlupky (nebo obojí) :-/

už jsem ze zoufalství koukal i po jiných značkách, ale jsem asi "postižen", protože na všem jiným mi něco vadí..
porsacek
Klubové ID: 787

#7 Příspěvek od porsacek »

Ahoj ,
Pozor na to co je na Moravě za 530xd ta řešil jsem to na jaře a ty co jsou stále na netu tak tam byly i v březnu . Vše jsem to objel s kamarádem včetně diagnostiky a zjištění bylo bohužel šílené .
Co bylo z Itálie tak ani u jednoho neseděli KM dle diag. Vše smazáno včetně chyb kdy praskla žárovička u některých nám nedovolily ani napojit Diagnostiku . U dvou Brno a Vyškov motor bez chyb jak korekce na vstřikách tak žhavící svíčky atd supr ale převodovka neřadila na 6 stupeň a šíleně s autem při podřazování cukala druhé po částečném celolaku . Další v městě Frýdek-Místek po ráně na předek orezlé zadní dveře nefunkční klima jak kompresor tak netěsnost (nalámané trubky od klimatizace ) jinač super výbava . Pak V Olomouci černé motor chyby nivo čerpadlo chybové kódy převodovka a ložiska . To v Praze zlaté co má 105 tis Km to sedí ale jinač je auto po kroupách a velice špatně nalakované tuny kytu na střeše . Nakonec jsem sehnal ale musel jsem si připlatit v Květnu jsem za něj dal 340 tis koupeno v Čr bez nehody 1 majitel 2 sady kol včetně nových letních 18 gum najeto 174 tis po kompletním servisu včetně oleje brzd jak destiček tak kotouču jediný problém lakované zadní pravé dvéře s rostřikem do zadního sloupku doloženo záznamem od Pojišťovny v nákupním centru odřeno . a druhý problém vůz je 4 místní z důvodu instalace přepážky N1 .
Takže snad ti to pomůže a ušetříš si jak nervi s objezdem aut co tam jsou už půl roku . a pokud můžu doporučit tak si ještě připlať původně jsem si také myslel že se vejdu do 300tis ale pokud bych to koupil tak bych do toho minimálně 50 -70 tis nacpal . Teď jsem spokojený jinač pokud to koupíš nech si hned vyměnit olej v automatu pokud nebyl měněný cena cca 9 tis . zdar Honza :)
toretto

#8 Příspěvek od toretto »

díky za přínosné info ;)

taky přispěji svou troškou do mlýna (co se týče E61)

co jsi psal o E61 ve Frýdku, tak tam jsem taky byl.. Auto do něčeho vrazilo - předek je opravovaný - zvenku to skoro není poznat, ale jsou vařeny plasty pod kapotou atd.. měl jsem to na diagnostice a klima nejde, pravděpodobně kvůli nefunkčnímu ventilátoru, dále nefunkční čidlo AUC, čerpadlo topení a 2 KO žhaviče.. dle mého názoru auto netáhne jak má.. navíc při diagnostice vylítla teplota chlazení - natlakovaný trubky.. prý možná špatně odvzdušněno - moc tomu nevěřím :? Výbava sice velmi pěkná, ale za 300tis Kč auto se kterým nedojedu domů? Navíc dle mého názoru má to auto najeto mnohem více, než udávají :x
Další je kousek ode mne v Jaroměři.. auto majitele bazaru a dle bazarníka je auto v perfektním stavu, žádné vady.. je pravda, že jede OK, řadí OK atd, ale nějak zapomněl, že zadek (5té dveře) jsou mrtvé a pak jsem taky zíral, když jsem na křižovatce nebyl schopen otočit volantem - servo KO.. k diagnostice jsem se ani nedostal, protože tenhle přístup prodejce se mi prostě nelíbí (v telefonu potvrdil, že o vadách ví).. navíc opět si myslím, že má auto mnohem víc než udávaný počet km..

další mnohé podobné zkušenosti s jinými modely.. :roll: :evil: :mad:
porsacek
Klubové ID: 787

#9 Příspěvek od porsacek »

Pokud chceš poptám se chlapíka od ,kterého jsem koupil auto já .Jedná se o Autorizovaného Dealera a auta vykupují od lidí co si kupují nové a já musím říct že co řekl a hlavně doložil k mému vozu tj. včetně všech faktur z účetnictví za servis což dohromady po 170 tis dalo částku včetně pneu 232 tisíc tak jsem docela zíral . Byl jsem si to i ověřit na jiném dealerství a vše sedělo rovnou mě upozornil i na akci ohledně kabelu k baterce . Bohužel se jedná o vozy prodané v Čr takže je potřeba se zaměřit i na stav podvozku a převážně se jedná o 4 míst kombi ale to se dá předělat a P. Stehlík to umí napravit i v TP legální cestou .
Sweden
Klubové ID: 2669

#10 Příspěvek od Sweden »

pokud by jsi netrval na 4x4 tak bych možná jednu 530da e61 měl :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
toretto

#11 Příspěvek od toretto »

bohuzel.. prave kvuli 4x4 potrebuju nove auto.. prestehoval jsem se do Krkonos a s mym zadohrabem je to v zime sice docela sranda, ale ono kdyz se nedostanu rano do prace, protoze ani neodjedu od baraku, protoze se musim rozjizdet do kopce a pak musim otravovat sousedy, aby me jejich ctyrkolkou vytahli, tak je to celkem frustrujici.. :/ sice se to da, ale xdrive resp. 4x4 je do techhle podminek lepsi volba :idea:
toretto

#12 Příspěvek od toretto »

stále aktuální :?

ideálně E61 530xda
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#13 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#14 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

toretto

#15 Příspěvek od toretto »

stale kvoka, stale kvoka.. tedy spise nekvoka..
:roll:
:?
:cry:
8O
:x
:evil:

na Proseku stoji 330XD.. nevi o nem nekdo neco?
http://www.autoprosek.cz/auto/335-bmw-3 ... dherny-kus
toretto

#16 Příspěvek od toretto »

koupeno
Odpovědět