Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koupim E36 328 cabrio
Koupim E36 328 cabrio.
Pozadavku je celkem malo:
- urcite s klimatizaci
- spise v originalnim stavu (nejlepe s Mpaketem nebo aspon M naraznikem a sportonim podvozkem.. Kazdopadne zadna lepena kridla, brutalni spojlery a narazniky apod.)
- barva jakakoliv krome zelene metalizy a zeleneho interieru..
- v dobrem stavu
- cena primerena stavu vozu
pripadne prosim o kontakt na 725 527 884 nebo h2144@seznam.cz
Pozadavku je celkem malo:
- urcite s klimatizaci
- spise v originalnim stavu (nejlepe s Mpaketem nebo aspon M naraznikem a sportonim podvozkem.. Kazdopadne zadna lepena kridla, brutalni spojlery a narazniky apod.)
- barva jakakoliv krome zelene metalizy a zeleneho interieru..
- v dobrem stavu
- cena primerena stavu vozu
pripadne prosim o kontakt na 725 527 884 nebo h2144@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
328i
Interiér :
m-packet interiér (polokůže), el. sedačky + výhřev, tempomat, velký BC + check + páčka, dual digi klima, 10x repro, m-packet volant (3 ramínko), rollover system
Exteriér :
M-packet, m-zadní světla, přední světla s CCFL AE + xenon, půl roku starý lak aegeischblau met. (individual US) + lak Bentley
Motor :
originál 2.8 M52, najeto 140tis., rozpěra mezi klobouky
Kola :
8x18 DTM Style, pneu 225/45 Nankang, najeto cca 3tis.
Bonus :
Windschot, Hardtop, sada 16" zimních kol 95%
Auto jsem koupil v dezolántním stavu v roce 2008 a dva roky ho dával dohromady. Jedná se o dovoz z USA v roce 2004. Nadále auto stálo polorozebrané v celní hale. Komplet od základu přestavěno a dáno poctivě dohromady (karoserie, elektroinstalace, interiér). Není to žádná lapka, na vše mám fotodokumentaci a papíry. Stavěl jsem si auto pro sebe, nicméně stavba domu je pro mě v tuto chvíli důležitější a E30 nedám ani za brambůrky.
Foto jestli jsi na FB ?
Interiér :
m-packet interiér (polokůže), el. sedačky + výhřev, tempomat, velký BC + check + páčka, dual digi klima, 10x repro, m-packet volant (3 ramínko), rollover system
Exteriér :
M-packet, m-zadní světla, přední světla s CCFL AE + xenon, půl roku starý lak aegeischblau met. (individual US) + lak Bentley
Motor :
originál 2.8 M52, najeto 140tis., rozpěra mezi klobouky
Kola :
8x18 DTM Style, pneu 225/45 Nankang, najeto cca 3tis.
Bonus :
Windschot, Hardtop, sada 16" zimních kol 95%
Auto jsem koupil v dezolántním stavu v roce 2008 a dva roky ho dával dohromady. Jedná se o dovoz z USA v roce 2004. Nadále auto stálo polorozebrané v celní hale. Komplet od základu přestavěno a dáno poctivě dohromady (karoserie, elektroinstalace, interiér). Není to žádná lapka, na vše mám fotodokumentaci a papíry. Stavěl jsem si auto pro sebe, nicméně stavba domu je pro mě v tuto chvíli důležitější a E30 nedám ani za brambůrky.
Foto jestli jsi na FB ?
tak to vypada ze par lidi se chysta poslat E36 cabrio dal do sveta.. Nabidka na M3 byla sice zajimava, ale porizovaci i provozni naklady jsou trochu jinde.. A druhe auto, 328ma bylo krasne ale bohuzel bez klimy;-(
Jeste nekdo se pripravuje na prodej 328 na jare? Sel bych do ni uz ted, at vam pres zimu nezabira misto v garazi;-)
P.
Jeste nekdo se pripravuje na prodej 328 na jare? Sel bych do ni uz ted, at vam pres zimu nezabira misto v garazi;-)
P.
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Jojo měl by ho ještě mít. Tady je link na jeho inzerát: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=85856M3maniac píše:nevím jestli se nepletu ,ale sejček prodává 328i v kábru