Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kolik by stal dovoz techto aut?

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
PolarBear
Klubové ID: 2153

#1 Příspěvek od PolarBear »

Ahoj,

Docela rad bych si poridil nektere z techto aut:

E36 323i

Rok: to je asi jedno.. Nevim presne od kdy se zacala 323 delat:)
Najeto: do 250tkm
Barva: Cerna nebo nejaka tmave modra.
Karoserie: Radsi bych coupe, ale sedan muze byt. Kombi v zadnem pripade

Vybava: Staci mi dalkovy central, el. zrcatka, el. aspon predni okna a klimatizace.
Interier: preferuji svetlou barvu. Pokud by byla uplne cerna asi bych to prezil, ale svetla je svetla.. :)

Za jakou nejlepsi cenu se da poridit?(Vcetne Bursikovi eko dane, prihlaseni poplatku za dovoz atd...)

Dalsi adept je E36 328i

Stejne parametry jako 323i
Jen rok rekneme od 1995.

Stav auta bych si predstavoval asi takto. Bez koroze s peknym lakem, zadne skripani, vrzani v interieru, neodlepene tapecaky.. z technickeho stavu.. motor musi byt ok, prevodovka a differak taky. Pokud bude potreba menit brzdy a podobne veci tak mi to nevadi.

Za jakou nej cenu se da sehnat? (Vcetne Bursikovi eko dane, prihlaseni poplatku za dovoz atd...)

Pak tu mam jeste 2 adepty o kterych trosku uvazuji:

E46 316i

Rok: 1998-2002
Karoserie: Sedan
Najeto: do 250tkm
Barva: Cerna, tmave modra pripadne stribrna
P.S: vim ze je to slabe auto, ale zase pomer cena, stari+bezpecnost je dobra.. proto stoji za uvahu..

Za jakou nej cenu se da sehnat? (Vcetne Bursikovi eko dane, prihlaseni poplatku za dovoz atd...)

A jeste bych mel dotaz na Radu 1..
To je ale asi varianta na kterou bych asi nemel dostatek financi.

Ale i tak..

Mohl by mi nekdo rict za jakou nejlepsi cenu je schopen sehnat 116i?
Vybava zase: staci mi okna zrcatka v el. , klima a dalkovz central

Barva: Cerna - Stribrna
Najeto do 200tkm.

Stav auta by mel byt tak nejak na pohodu.. aby nebylo potreba behem jednoho mesice vymenit veci za 30 tisic nebo takova nejaka prasarna.. :wink:

Pokud by to slo sehnat za nejake rozumne penize asi bych jeste pockal a dosetril si... 1er se mi docela libi.

Rozpocet mam do 150tisic ale strasne rad bych se vesel radsi do 100.. at mam nejakou rezervu na opravy atd...

Diky moc za nabidky
Fikop
Klubové ID: 444
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fikop »

Ahoj, já ti nabízím E36 323i, sice to není dovoz, pochází z ČR.... více info zde: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=74440
Odpovědět