Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupim 728i nebo vymenim

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Thang

#1 Příspěvek od Thang »

Dobry den,
Cital jsem si spousta clanku o 7er ale jeste jsem neslysel moc nazoru o 2.8i, docely by me zajimalo, jestli ma cenu kupovat takovej motor do 7dmy, auto chcu do mestkskeho provozu, malokdy vyjedu z mesta, takze me zajima docela spotreba a vykon moc nehraje roli, jsem spise harleyar v aute :) 50kmph, cigaro a birella v ruuce, 2.5tds je ale zase malo, takze 2.8i se mi zda optimalni. Ovsem v manualu, neni moc penez na drahe opravy. Takze prosim, zkuste napsat, co si myslite o motoru a za druhe, zkuste navrhnout nejakou 7cku, nejlepe v bezove kuzi, bez kuze neberu. Jinak mam prohledane vsechny bazary, sauto.cz, avizo.cz, tipcars.cz a podobne takze cekam, ze nabidnete neco, co se moc casto neinzeruje. 'Pokud je zajem, nabizim peugeot 406 v cerne kuzi, drevo, 1.8i LPG (10lpg na 100km) cerna barva, 17kola atd. v super stavu. na vymenu a doplaceni :) Piste prosim

DIky moc, PS: uz se nemuzu dockat na 7er :) zda se mi o ni kazdy den :D
bmw4ever
Klubové ID: 1774
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bmw4ever »

Na to se vyprdni a kup si 4,0 nebo 4,4 není tak nákladný jako 5.0 a žere asi stejně jako 2.8 jen jede lépe a na povinným taky neušetříš.
Thang

#3 Příspěvek od Thang »

ja jsem z toho na vazkach, kamos ma 2.8i a rikal ze bomba, sice aby to jelo tak to musi vytocit a pak mu to papa ale rikal ze motoru 2.8i je spousta na vrakacich a jsou levne, tak samo jako manual. prevodovka, nemuzu si dovolit automat protoze jak me odejde tak nejezdim, jsem student :) a ze mu to zere 9 litru, 4 nebo 4.4 zere 12 a vice, s lehkou nohou, A sehnat 4 nebo 4.4 v manualu je tezky ukol :( a co 3.5i ? jojo, pojistka je stejna, to je v klidu, ale mam na mysli i opravy motoru, u 2.8 bude asi investice nizsi :) fakt jsem na vazkach :) beru to jako auto do mesta, vim ze vetsina lidi se rekne ze jsem magor ze u takoveho auta resim spotrebu ale jako student to resit musim :D auto chcu hlavne kvuli bezpecnosti, vybave a vzhledu a hlavne kvuli hmotnosti a velikosti:)
hansm5

#4 Příspěvek od hansm5 »

tak to si kup radsi nejakou e39
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Thang píše:kamos ma 2.8i a rikal ze bomba, sice aby to jelo tak to musi vytocit a pak mu to papa ale rikal ze motoru 2.8i je spousta na vrakacich a jsou levne, tak samo jako manual. prevodovka, nemuzu si dovolit automat protoze jak me odejde tak nejezdim, jsem student :) a ze mu to zere 9 litru, 4 nebo 4.4 zere 12 a vice, s lehkou nohou
Kamaráde, měl by jsi začít radši na 318i :wink:
hansm5

#6 Příspěvek od hansm5 »

Jawak píše:
Thang píše:kamos ma 2.8i a rikal ze bomba, sice aby to jelo tak to musi vytocit a pak mu to papa ale rikal ze motoru 2.8i je spousta na vrakacich a jsou levne, tak samo jako manual. prevodovka, nemuzu si dovolit automat protoze jak me odejde tak nejezdim, jsem student :) a ze mu to zere 9 litru, 4 nebo 4.4 zere 12 a vice, s lehkou nohou
Kamaráde, měl by jsi začít radši na 318i :wink:
no to uz je maly a lehky :roll:
Vanour
Klubové ID: 1842

#7 Příspěvek od Vanour »

Jojo male a lehke ;) jako muuuj compaktik :)
Deathbox
Klubové ID: 2164

#8 Příspěvek od Deathbox »

Mám 2.8 v sedmě, je to manuál LPG! a jsem maximálně spokojen, pokud ti jde o spotřebu je to nejlepší volba a zas tak zle to nejede a dokonce ji prodávám :wink:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=74143
Odpovědět