kubajzdc píše:sory za ot ale na 5tisic to nevypadá
ty jsi asi jeden z těch co by chtěl všechno zadarmo co??
myslím že 5 tisíc za sadu gum která stojí 16 tis. a je na nich najeto skoro nic..nvm co by jsi chtěl... dal jsem levně abych se jich zbavil, tak si nech tyhle rady na doma... díky
myslím že 5 tisíc za sadu gum která stojí 16 tis. a je na nich najeto skoro nic..nvm co by jsi chtěl... dal jsem levně abych se jich zbavil, tak si nech tyhle rady na doma... díky
to zas ne,ale připadaj mě ty kraje docela ojeté když tam nemáš měrku tak je to o ničem
to zas ne,ale připadaj mě ty kraje docela ojeté když tam nemáš měrku tak je to o ničem
kraje jsou trochu víc sjeté než středy, ale furt mají dobrej vzorek... bohužel nemám měrku, ale radil jsem se s svým mechanikem a ten mi řekl že je střelim tak za 1700,- jednu a nebudu vydřiduch... dávám to ještě levněji abych se toho zbavil...stejně na to nikdo neslyší...dneska je to hold těžký no...