ahoj prodám kola bmw styling 30 luxusní stav, nehážou nejsou otlučené není lak odřený- super stav. na pozadani poslu foto na email... jsou na tom gumy dunlop sp sport 01 s dobrym vzorkem..v pripade zajmu piste SZ! těch kol je 5 kusu-CENA DOHODOU! popřípadě výměna za 17" - kdyby nekdo chtel menit za 17" tak muzu prihodit jeste zimni sadu kola jsou vyzuta
uzivatel filipe : jel jsem s kolama do prahy... a filipe mi rekl ze je na sumave... takze jsem jel do prahy zbytrecne...neni mozne.... 400 km jsem jel.. potrebuju prodat ty kola.nema nekdo zaje,m ? uz chci konecne sedmnáctky!! UP !!! sleva mozna
Taaak a jsem tam kde jsem nechtel být...VÝRAZNÁ A POSLEDNÍ SLEVA --- 3500---- TO JE UZ KONECNA CENA NÍŽ NEJDU..potřebuju se kol nutne do konce pristiho tydne zbavit..... mam vyhlidnute kola a ten s nimi čeká do 5.listopadu.. cena tehle kol co prodavam uz je smešná... kdo chce pěkný origo 16" v super stavu nepoškrábané vůbec nepoškozené...tak se mi ozvete do SZ!!!gumy jsou vyzuty z gum a kola kompletne vyčištěny..