Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ALU KOLA SADA...5X120 ORIGO BMW

Prodej pouze disků a pneu
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mili99

#1 Příspěvek od Mili99 »

:D Zdravim predmetem me nabidky jsou kola 4xalu kola bez pneu original bmw velikost 16!!! jedno kolo je bouchle o patnik ale necha se opravit ja sem si poridil jine a vetsi a tyto mi lezi ve sklepe a je mi jich skoda je davat na vrakac :( jezdil sem na nich a jsou fakt luxusni tichy proste original bmw!!!:)) samozrejme dodam i se stredovymi krouzky ...cenu necham na vas!!!blizsi informace na mailu nebo tel...rad zodpovim:))) :lol:
Strosek

#2 Příspěvek od Strosek »

Mili99 píše::D Zdravim predmetem me nabidky jsou kola 4xalu kola bez pneu original bmw velikost 16!!! jedno kolo je bouchle o patnik ale necha se opravit ja sem si poridil jine a vetsi a tyto mi lezi ve sklepe a je mi jich skoda je davat na vrakac :( jezdil sem na nich a jsou fakt luxusni tichy proste original bmw!!!:)) samozrejme dodam i se stredovymi krouzky ...cenu necham na vas!!!blizsi informace na mailu nebo tel...rad zodpovim:))) :lol:

JO JASNĚ - NENÍ TU ANI TELEFON, ANI E-MAIL. ASI PROTO SE TOMU TOLIK SMĚJEŠ, ŽE. :twisted:

KOLA JSOU ORIGO A TY K NIM DODÁŠ I STŘEDOVÉ KROUŽKY ? :roll:
Odpovědět