Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

typový list na 8x17 nebo 7x17

Koupě pouze disků a pneu
Odpovědět
Zpráva
Autor
cybernetworm
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od cybernetworm »

Ahoj lidičky,

nenašel by se mezi vámi nějaký dobrák který si kupoval nové alu na bmw e36 ve velikosti 8x17 a který si je nechal zapisovat do TP? Jde mi o to jestli bychom se nedomluvili na nějaké rozumné ceně za zapsání. Vím že typový list Vám na technikách vzali,ale dá se o něj zažádat znovu na prodejci(mám takovou zkušenost s elektrony.cz). Co jsem zatím měl v ruce typový list od Ronal tak stačí zažádat tedy např. u eletrony.cz o znovuposlání přes mail. TUV mi technici nevzali. Čili pak by stačilo zajet na technickou potvrdit znovu typový list Ktechnikem a pak bych od vás typový list koupil :) Pokud by si někdo chtěl něco přividělat tak to se můžeme dohodnout. Jedná se samozřejmě o legální cestu. Mám ten problém že bych si rád koupil ALU ale neexistuje na ně TUV, bohužel až na 18" a to je moc :)

Samo pokud je v TP po takové akci zapsán i výrobce kol tak to cenu nemá,ale zatím jsem měl tu zkušenost že mi technici zapsali jen alternativní zápis(dokonce i bez ET) a pak si tam člověk může dát co chce :)

děkuji mnohokrát všem
Ahoj Jirka
Odpovědět