Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
štěňátka
Oldmane, nezlob se na mě, též jsem kupoval přítelce na narozeniny od p.Dvorské z Třebovic (paní NO comment) v červnu Boloňáka kterého jsme pojmenovali RudolfOldman píše:známá prodá štěňátka Boloňského psíka bez PP,po rodičích s PP,k odběru po 7 lednu,cena dohodou,Ostrava

A já slavím už měsíc každý den jeho odchod.. Ale třeba jen ten náš byl takový Criters.
Skoro každý den tě potkávám v Ostravě na křižovatce u zimáku a nebo směr Paskov na Místecké.. pendluju tam home-work-home.. V té tříce z Prahy co jsem měl na ní též zálusk, pěkná je. Já jezdím E46 coupé, touring nebo jedu jak magor v stříbrném Polu..

-
- Kontaktovat uživatele:
No,co říct,jenom že rodiče jsou klidni a pohodoví,matka je strašně přítulná,a otec klidas, a taky jezdím work-homeAlois píše:Oldmane, nezlob se na mě, též jsem kupoval přítelce na narozeniny od p.Dvorské z Třebovic (paní NO comment) v červnu Boloňáka kterého jsme pojmenovali RudolfOldman píše:známá prodá štěňátka Boloňského psíka bez PP,po rodičích s PP,k odběru po 7 lednu,cena dohodou,Ostravaa horšího psa jsem nezažil. A něco ho naučit nemyslitelné.. Nakonec si ho vzala od přítelkyně mamka, moc hodná paní s nekonečnýma nervama..
![]()
A já slavím už měsíc každý den jeho odchod.. Ale třeba jen ten náš byl takový Criters.
Skoro každý den tě potkávám v Ostravě na křižovatce u zimáku a nebo směr Paskov na Místecké.. pendluju tam home-work-home.. V té tříce z Prahy co jsem měl na ní též zálusk, pěkná je. Já jezdím E46 coupé, touring nebo jedu jak magor v stříbrném Polu..![]()
Dáme někdy pokec? Sorry za OT.
Zdravím,
jen neco k plemenu... oni ty bolonaci jsou desny kamosi s kazdym, kazdeho vitají, vsechny miluji...
Jsou to takove strestidla poblazneny, porad litaji, chteji si hrat atd, k detem ideal.
Ale jak tu nekdo psal, neco je naucit
Oni totiz dospeji az za 4-5let, kdy jsou ok.Do ty doby jsme ho nemohli ani pustit, pac vzdy utekl, hajzl 
Nemel jsem ho já, ale přítelka, já jsem si s ním taky užil, jsem byl snad jediny, koho se bal, ale naucit se to da, až prostě vyroste z puberty.
Nicmene, tenhle psík by nikomu nic neudelal, i kdyby ho do kuli kopali
Vašek
jen neco k plemenu... oni ty bolonaci jsou desny kamosi s kazdym, kazdeho vitají, vsechny miluji...
Jsou to takove strestidla poblazneny, porad litaji, chteji si hrat atd, k detem ideal.
Ale jak tu nekdo psal, neco je naucit

Nemel jsem ho já, ale přítelka, já jsem si s ním taky užil, jsem byl snad jediny, koho se bal, ale naucit se to da, až prostě vyroste z puberty.
Nicmene, tenhle psík by nikomu nic neudelal, i kdyby ho do kuli kopali

Vašek