Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

štěňátka

Ostatní značky aut a OT
Odpovědět
Zpráva
Autor
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Oldman »

známá prodá štěňátka Boloňského psíka bez PP,po rodičích s PP,k odběru po 7 lednu,cena dohodou,Ostrava
uda

#2 Příspěvek od uda »

na jidlo?? :D
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Oldman »

Jj,jako jednotlamky,pro tebe :D
Danny Moderátor
Moderátor

#4 Příspěvek od Danny Moderátor »

my už máme letos kapra , ale díky :D
100RM

#5 Příspěvek od 100RM »

Minuly rok sme mali, a mozem doporucit. S kaprom je kopec prace, kopec kosti... pes je lepsi...[/code]
7er. True definition of luxury. Yours.
Alois

#6 Příspěvek od Alois »

Oldman píše:známá prodá štěňátka Boloňského psíka bez PP,po rodičích s PP,k odběru po 7 lednu,cena dohodou,Ostrava
Oldmane, nezlob se na mě, též jsem kupoval přítelce na narozeniny od p.Dvorské z Třebovic (paní NO comment) v červnu Boloňáka kterého jsme pojmenovali Rudolf :lol: a horšího psa jsem nezažil. A něco ho naučit nemyslitelné.. Nakonec si ho vzala od přítelkyně mamka, moc hodná paní s nekonečnýma nervama.. :oops:

A já slavím už měsíc každý den jeho odchod.. Ale třeba jen ten náš byl takový Criters.

Skoro každý den tě potkávám v Ostravě na křižovatce u zimáku a nebo směr Paskov na Místecké.. pendluju tam home-work-home.. V té tříce z Prahy co jsem měl na ní též zálusk, pěkná je. Já jezdím E46 coupé, touring nebo jedu jak magor v stříbrném Polu.. :lol: :lol: Dáme někdy pokec? Sorry za OT.
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Oldman »

a toto chcete zjesť??? :twisted:
Přílohy
pejsci 006.jpg
pejsci 006.jpg (99.57 KiB) Zobrazeno 10596 x
pejsci 005.jpg
pejsci 005.jpg (93.19 KiB) Zobrazeno 10596 x
pejsci 001.jpg
pejsci 001.jpg (85.11 KiB) Zobrazeno 10596 x
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Oldman »

Alois píše:
Oldman píše:známá prodá štěňátka Boloňského psíka bez PP,po rodičích s PP,k odběru po 7 lednu,cena dohodou,Ostrava
Oldmane, nezlob se na mě, též jsem kupoval přítelce na narozeniny od p.Dvorské z Třebovic (paní NO comment) v červnu Boloňáka kterého jsme pojmenovali Rudolf :lol: a horšího psa jsem nezažil. A něco ho naučit nemyslitelné.. Nakonec si ho vzala od přítelkyně mamka, moc hodná paní s nekonečnýma nervama.. :oops:

A já slavím už měsíc každý den jeho odchod.. Ale třeba jen ten náš byl takový Criters.

Skoro každý den tě potkávám v Ostravě na křižovatce u zimáku a nebo směr Paskov na Místecké.. pendluju tam home-work-home.. V té tříce z Prahy co jsem měl na ní též zálusk, pěkná je. Já jezdím E46 coupé, touring nebo jedu jak magor v stříbrném Polu.. :lol: :lol: Dáme někdy pokec? Sorry za OT.
No,co říct,jenom že rodiče jsou klidni a pohodoví,matka je strašně přítulná,a otec klidas, a taky jezdím work-home
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od NoCom »

Zdravím,

jen neco k plemenu... oni ty bolonaci jsou desny kamosi s kazdym, kazdeho vitají, vsechny miluji...

Jsou to takove strestidla poblazneny, porad litaji, chteji si hrat atd, k detem ideal.

Ale jak tu nekdo psal, neco je naucit :D Oni totiz dospeji az za 4-5let, kdy jsou ok.Do ty doby jsme ho nemohli ani pustit, pac vzdy utekl, hajzl :)

Nemel jsem ho já, ale přítelka, já jsem si s ním taky užil, jsem byl snad jediny, koho se bal, ale naucit se to da, až prostě vyroste z puberty.

Nicmene, tenhle psík by nikomu nic neudelal, i kdyby ho do kuli kopali :)

Vašek
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Oldman »

Psík je prodaný
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od bmw4ever »

kdopak je ten šťastný gurmán? :lol:
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Oldman »