Nevíte náhodou někdo pls o nějaký figuríně? Sháním jakoukoliv plastovou, polystyrénovou cokoliv, ale levně. Kdyby náhodou někdo měl kontakt v nějakým obchodu s hadrama poptejte se pls po nějaké vyřazené, děkujííí. (tekutá odměna na nějakým sraze za zprostředkování )
nevim odkud jsi, ale v Praze v tržnici SAPA(nedavno omílaná furt v televizi kvůli požáru) je krámek s vybavenim prodejen nebo něco takovýho, a figurín jsem tam viděl hodně...
Vyhazeli jsme asi 15 bab a 10 chlapu z kramu po starych najemnicich. Zkus se poptat ve většich kramech nebo dej inzerat v mistnich novinach nebo i annonci jestli u vas funguje, nebo vyhledat na annonce.cz
hele když už jsme u toho airsoftu (jestli jsem dobře pochopil tvojí zkratku AS), tak mi neřikej že se dá spoléhat na fair play, že při zásahu ten dotyčnej pokaždý zvedne ruku. A vzdává se i po strefení jen do nohy třeba? nebo jak se to hraje? Jinak ktématu - na aukru.cz je taky pár figurín.
Jj myslel jsem airsoft. Hele je to HODNE o fairplay... Kdyz vis ze nejaky teamy nepriznavaj tak s nima proste nebudes hrat a tim je hodne potrestas... Navic jako strelec vetsinou vidis kam ty kule leti, takze kdyz ti nekdo nekolikrat neprizna evidentni zasah tak uz priste miris tam, kam to boli... Na aukro mrknu dik