Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nováček..:-)

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mates318i

#1 Příspěvek od Mates318i »

Ahoj všichni, po několika letech jsem se vrátil do CR a přivez jsem si sebou moje první BMW.)) Vždycky jsem se chtěl naučit driftovat, už jako malej.. asi jako každej tady...)) Jenže na pořádný driftování mi chybí silnější motor a fakt je ten, že compact taky není to ideální...(
Ale je tu zima a na sníh.. 8) úplně jinej pohled na situaci ... )) Teď můžu blbnout i já..)) A tak bych vás rád poprosil o pár rad, kde...? a jak...?
Asi nejlepší by byl nějakej zasněženej okruh, jestli nějakej znáte, napište mi pls. Taky bych se rád kouk na nějaké letiště, ale nevím jak to funguje.. legal/ilegal..? a kde..? Taky bych chtěl potkat pár lidí, takže bych rád jel na nějakej sraz, jen tu teď nic nevidím. Tak jestli tu je pro začátek někdo z okolí Jabloce/Liberce a zná dobrý místo, tak napište a můžeme něco naplánovat... dokud nám počasí přeje.))
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

No..když už píšeš do sekce srazy, tak si ji přečti odshora dolů pár srazů tu je..
Taky by nebylo marný si přečíst nějaký pravidla.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Odpovědět