a co uspořádat vánočníček zase někde v hospodě, Matal se pořádání v Tišnově vzdal, tak co nějaká Brněnská hospůdka s dobrým parkovištěm, nebo to chcete nechat na Tesco a pak jako obvykle Bavorská? Co třeba Kanas jak byla poslední Brněnská žranice?
martan píše:Co pořád máte s těmi firemními večírky, zbabělci?
Jasný a není nad samostatný živnostníky. Ty si otevřou lahváč u telky a maj rázem zahájenej celej firemní večírek hehe
Jo do Tesca bych přijel a pojucháme pak kdekoliv se domluvíme. Třeba pojedem i do Kansasu. Sice mám chutě na čabajkovou Hungarku, ale dalo by se to nahradit těma žebírkama, že? Aspoň by jsme si nemuseli kazit vánoční atmosféru pohledem na žabo-rybího muže v Bavorské..
Dacud píše:asi se taky ukazu... uvidim jak na tom budu s pneu...
horej horej?
nejspis jo, budu to muset umejt
jsem koupil zimu podle technicaku 185/60 R15 a to porad hrabe. se s tim snad neda aji predjizdet tak toho rovnou vyuziju musis to umejt abych se za kanarka nestydel taky to budu muset umyt jestli bude nad nulou... i kdyz to mam ciste.
Dacud píše:asi se taky ukazu... uvidim jak na tom budu s pneu...
horej horej?
nejspis jo, budu to muset umejt
jsem koupil zimu podle technicaku 185/60 R15 a to porad hrabe. se s tim snad neda aji predjizdet tak toho rovnou vyuziju musis to umejt abych se za kanarka nestydel taky to budu muset umyt jestli bude nad nulou... i kdyz to mam ciste.
no ráno sem tě viděl jak si jel okolo renneské ty čuňáku hututututu
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance